ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ




Θα γίνεις πολύ φίλος με τον εχθρό σου

όταν και οι δυό σας πεθάνετε.

Χαλίλ Γκιμπράν.









...ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΩΤΟ & ΠΟΙΗΣΗ

...ΕΔΩ ΓΙΑ  ΦΩΤΟ & ΠΟΙΗΣΗ
κλικ στην εικόνα για τα φωτοποιήματα

Ο ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ






Συνδικαλιστές έκλεισαν οριστικά εστιατόριο
 Με 28 εργαζομένους

Σκηνές από το μέλλον του ιδιότυπου «εμφυλίου» μεταξύ εργαζομένων που αναμένεται να τροφοδοτήσει η οικονομική κρίση έζησαν οι κάτοικοι του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Επί 24 ημέρες, 50 συνδικαλιστές συμπαρίσταντο με πανό και ντουντούκες σε ανασφάλιστο υπάλληλο εστιατορίου που τελικώς απολύθηκε, αποκλείοντας την είσοδο των πελατών στο εστιατόριο, με αποτέλεσμα το κέντρο εστίασης να κλείσει.
Οι εργαζόμενοι διχάστηκαν. Επτά από αυτούς κατήγγειλαν την ιδιοκτησία στην Επιθεώρηση Εργασίας για παραβιάσεις που αφορούν υπερωρίες και νυχτερινά, αλλά συνέχισαν να εργάζονται στη θέση τους, ενώ οι υπόλοιποι 21 αντέδρασαν στην παρέμβαση των συνδικαλιστών ζητώντας δικαίωμα στην εργασία.
Σήμερα έχουν μείνει όλοι άνεργοι.    (δημοσίευμα Καθημερινής)


θα ήθελα τώρα να καταθέσω τα δικά μου σχόλια και  τις ερωτήσεις 


Είναι ικανοποιημένοι από την εξέλιξη αυτή οι συνδικαλιστές;
ή μήπως οι εργαζόμενοι;
ή μήπως η εργοδότες;
ή μήπως η Θεσσαλονίκη;
ή μήπως η χώρα μας;

Αυτόν τον τρόπο έχουν οι συνδικαλιστές για να βγούμε από την  οικονομική κρίση;
Όταν ακούμε το σύνθημα "νόμος είναι το δίκιο του εργάτη" αυτό άραγε εννοούν;

Για να βγούμε από την κρίση χρειάζεται όλοι να μιλήσουμε αλλά κυρίως να ενεργήσουμε με σύνεση, υπομονή, κυρίως ψυχραιμία και 
 να μάθουμε να ζούμε και κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Η οικονομική κρίση είναι ευκαιρία για να ξεκινήσουμε από την αρχή, ενωμένοι και αποφασισμένοι να μη κάνουμε  τα ίδια λάθη ξανά. 

ΠΑΘΑΜΕ πολλά από τα λάθη μας είναι τώρα η ώρα να ΜΑΘΟΥΜΕ απ αυτά.  

Ήρθε η ώρα να μονιάσουμε ξανά και να βγάλουμε τα θετικά μας στοιχεία ως Έλληνες.

Ας τιμωρήσουμε τους πολιτικούς που μας πρόδωσαν αλλά αυτό δεν είναι η ουσία.

Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ

και θα τα καταφέρουμε μόνο 
αν είμαστε και μείνουμε όλοι ενωμένοι  
αν βάλουμε όλοι πλάτη 
αν τα λάθη μας δεν τα ρίχνουμε ο καθένας μας στους άλλους

ΑΝ ΒΟΗΘΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ.




9 σχόλια:

  1. To πιο πιθανό είναι να ναι ικανοποιημένοι, γιατί δυστυχώς έχουμε φτάσει σε σημείο να μας ενδιαφέρει να κάνουμε διάφορα προκειμένου να ξεσπάσουμε και να εκνευρίσουμε κάποιους, παρά να μας ενδιαφέρει η τύχη και η ζωή των διπλανών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...είναι απίστευτα χαμηλό το επίπεδο της πολιτικής ωριμότητας μερικών Μαρία, αντί να προσπαθούμε όλοι το 10 να το κάνουμε 11 προτιμούν οι μερικοί να μας γυρίσουν στο μηδέν.

    Και να είναι μαζοχισμός αυτός έστω πάει καλά, έλα όμως που μας επηρεάζει όλους και γίνεται απόλυτα κυνικός -για να μη πω φασιστικός- σαδισμός!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Vagnes.

    Απορία,

    Γιατί να μην ξεκινήσουμε απο τα πολιτικά καθίκια που μας έριξαν τα σκατά που έχουν μέσα τους?
    γιατί να μην ξεσηκωθούμε να πάμε σπιτια τους και να ζητάμε μείωση στο 1/3 του μισθού τους,κομένα τα επιδόματα τους και οι συντάξεις τους στα 8 χρόνια εργασίας,και δέσμευση της μέχρι τώρα περιουσία τους μαζί με αυτή που ξαπόστηλαν στην Ελβετία?
    Επίσης, εμείς οι Έλληνες να θυμηθούμε τα θετικά της ράτσας μας, αλλά εργαζόμενοι είναι και 1.000.000 αλλοδαποί.Σε αυτούς τί θα ήθελες να πεις που τους ανεβάζουν το όριο ηλικίας για να πάρουν σύνταξη και φυσικά τους λένε ότι ο βασικός μισθός είναι τα 540€?

    Εμείς οι πολίτες ενωμένοι στη μιζέρια και σκυφτό το κεφάλι και οι πολιτικοί μας ενωμένοι στο φαγοποτι?

    τί είναι αυτά που μας λες?

    ενότητα ναι στο δίκιο των παραγωγικών τάξεων και "κρέμασμα" των πολιτικών μας θα έλεγα εγώ.
    Οι μικροεπιχειρηματίες βιώνουν κι αυτοί την κρίση και θέλουν κι αυτοί στήριξη.Οι μόνοι που δεν νιωθουν κρίση αλλά αντίθετα νιώθουν κρίσοι ειναι οι πολιτικοί μας.ΤΏΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΤΕΥΘΑΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ,ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΡΕΛΗ ΜΑΣΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...θα ήθελα ανώνυμε πριν μου πεις το οτιδήποτε να μου μιλήσεις και για το περιστατικό της Θεσσαλονίκης (για το θέμα της ανάρτησης) τι συμπέρασμα βγάζεις.

    Από κει και πέρα έχω να σου πω πολλά αλλά αυτό που θέλω να τονίσω με έμφαση είναι πως η οργή, η εκδίκηση και η άρνηση δεν είναι λύση.
    Η ζωή πρέπει να συνεχιστεί και αυτό μπορεί να γίνει αν όλοι καταθέσουμε τις προτάσεις μας πάνω σ αυτό το θέμα και προτείνουμε και τις ανάλογες λύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για το περιστατικό φταίνε οι πολιτικοί και πάλι γιατί λένε κάποιοι από δαύτους για το κεφάλαιο και τη πλουτοκρατία και δείχνουν τους μικροεπιχειρηματίες.
    Τί να σου κάνει και ο φτωχός αμαθής πολίτης;
    πήγε να συμπαρασταθεί σε λάθος μέρος με λάθος τρόπο.

    Και όσον αφορά τα σχόλιά μου δεν ήταν μες στην άρνηση.ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝ.
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΜΙΣΘΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ,ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΟΝΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.ΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΣΟΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΣΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΟΥΣ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΛΕΙΜΑ.
    Δεν φθάνει που θέλουν να μας πείσουν ότι εμείς φταίμε για την κατάντια μας ,λες και ξέραμε εμείς το χάλι των οικονομικών ,ζητάνε και επιχορήγηση 5000 € ο καθένας για να αγοράσουν υπολογιστές!!! Ευτυχώς που αντιλαμβάνονται την κρίσιμη κατάσταση των οικονομικών της χώρας μας και ήρθαν να μας σώσουν.ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ και δεν νομίζω να είμαι Ο ΜΟΝΟΣ.
    Δηλαδή τί άλλο πρέεπι να κάνουν για να μας καταλάβουμε πόσο ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΣΦΑΞΙΜΟ ΘΕΛΟΥΝ για να μην ξανατολμήσει ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ.Ο κ.Παπαντωνίου όταν ήταν υπουργός οικονομίας έβγαινε και κορδονόταν ότι οι υψηλές αποδόσεις του Χρηματιστηρίου Αθηνών ήταν κατόρθωμα της σπουδαίας διακυβέρνησης του κράτους και ωθούσε να παίξει και τον κάθε πικραμένο στο Χρηματιστήριο λες και ήταν ΟΠΑΠ.
    Όταν η φούσκα του Χρηματιστηρίου έσκασε δεν βγήκε να μας πει που πήγαν τα λεφτα ούτε ποιανού διακυβέρνηση προκάλεσε το σκάσιμο της φούσκας.

    Εάν θέλεις κι άλλα φίλτατε vagnes μπορώ να σου πω άπειρα.ΟΣΟ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ.

    ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ανώνυμε δεν κλέψανε και οι 300 αλλά κάποιοι όμως και καποιοι από μας δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους και ξέρεις τελικά επικρατούν αυτοί.

    Μου λές πως για όλα φταίνε οι πολιτικοί αλλά οι ίδιοι πολιτικοί κυβερνούν και αυτόν που πουλά ναρκωτικά και αυτόν που πουλά έπιπλα.
    Τι φταίει εκεί; Δεν φταίει η ευθύνη και η συνείδηση του κάθε πολίτη; Πάλι το κεφάλι βρωμάει;

    Θέλω επίσης να σου πω πως το χρέος που έχουμε είναι και δάνεια που παρθήκαν για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις για να δοθούν επιδόματα, να γίνουν έργα όπου δουλευουν άνθρωπο συνάνθρωποι μας κλπ δεν είναι όλα τα 300 δις κλοπιμαία.
    Και σου λέω -για να συνεχίσουμε το διάλογο- ότι έστω βρίσκεται ένας ειρηνικός τρόπος να πάρουμε αυτά τα χρήματα πίσω από τους πολιτικούς, παρακάτω τι γίνεται.
    Ποιοι και πώς θα μας κυβερνήσουν;
    Αφού παρα πολλοί αδιαφορούν και δεν θέλουν να γίνουν η κεφαλή της χώρας, πώς βλέπεις να κυβερνιέται τούτη η χώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ VAGNES.
    Δανεικά λες ότι πήραμε για να πληρωθούν μισθοί.
    Συμφωνώ μαζί σου. Ποιοι τους προσέλαβαν όμως τους υπαλλήλουςς;
    ο πολίτης; ή μήπως από μόνος του πήγε και πήρε θέση;
    Ένας εργοδότης βλέπει εάν μπορεί να πληρώσει τον υπάλληλο και μετά τον διορίζει.
    Και εάν δεν κάνει για τη δουλειά που τον προσέλαβε τον απολυει.
    Πού ήταν τόσα χρόνια η αξιοκρατεία ;
    Να σου πω τι λέγανε για τους ελεγκτές/επιθεωρητές; Νομίζω τα θυμάσαι .ΝΑΙ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΝ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
    ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ.ΜΠΟΥΧΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ.ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΜΕΤΟ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ,Η ΚΕΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΙΑ.

    Οσο για αυτούς που κυβερνάνε τους έμπορους επίπλων και ναρκωτικών και ειναι θέμα επιλογής.Αυτοί που έχουν μείνει στην Ελλάδα για να παράγουν είναι μόνο οι χασισοκαλλιεργητές .Τους υπολοίπους βιοτέχνες και βιομήχανους ,πήραμε επιδότηση και τους στείλαμε σε τρίτες χώρες.

    Σε ευχαριστώ για την ανοχή σου στο διάλογο,γιατί νιώθω πως σε στενοχωρώ.Αλλά κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους και όχι να κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλάκι μας.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΦΑΓΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ.
    ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΙΑΝΝΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΟΠΟΔΥΤΕΣ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ.
    κι όσο για τα δάνεια που θα πάρουμε δεν θα πάνε μόνο σε μισθούς θα πάνε σε κρατικές επιχειρήσεις που μετά θα πωληθούν ,με το αζημείωτο βέβαια για τους κυβερνώντες και φυσικά τα δάνεια θα τα έχουμε χρεωθεί ΕΜΕΙΣ ,και οι επιχειρήσεις θα είναι εντάξει !!! (όλα μέλι γάλα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...βγάλε μου κυβέρνηση, βγάλε μου σύστημα διακυβέρνησης, δώσε μου λύση γι αυτό. Μήπως θα μας άρεσε μια Μέρκελ, ένας Σαρκοζί, ένας Θαπατέρο , ένας Ομπάμα;
    Όχι, κανένας;
    Τότε φταίς κι εσύ κι εγώ που δεν έχουμε ένα όνομα να προτείνουμε.
    Κι επειδή δεν έχουμε κάποιον, κάποιους να προτείνουμε τραβάμε αυτά που τραβάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα προτιμούσα χίλιες φορές μια Μερκελ.
    Είμαι πιο κοντά στη Γερμανική φιλοσοφία και θεώρηση των πραγμάτων.Αυστηρό σύστημα,επιβολή των νόμων και καμία δικαιολογία ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ στην καταπάτηση τους.
    ΜΟΝΟΝ έτσι θα σωθούμε.
    Κι επειδή κανένας προς το παρόν ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ,θα ξαναγυρίσουμε στην αρχική μας θέση.
    ΠΡΩΤΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΗΘΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗ ΘΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ.
    Τα ταμεία τα άδειασαν αυτοί που κυβερνούν ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΑΙΞΑΝΕ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΠΛΥΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

σπείρε μια σκέψη, κάθε σπόρος είναι μια λαχτάρα.

ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Ετικέτες

πολιτική (82) ποίηση (70) κοινωνία (69) πολιτική σάτυρα (12) πολίτης (11) σάτιρα (10) σύνθεση (10) άνθρωπος (9) Επανω-πολιτικη (7) παιδεία (7) φιλοσοφείν (7) Ελλάδα (6) αυτοκριτική (6) ευχές (6) θρησκεία (6) πολιτική ηγεσία (6) ψήφος (6) ΠΑΣΟΚ (5) άποψη (5) Οικονομική κρίση (4) νέοι (4) παιχνιδι (4) φωτογραφία (4) bloggers (3) ΝΔ (3) Πίστη (3) αγανακτισμένοι (3) αξιοκρατία (3) αξιολόγηση (3) αφιέρωση (3) ζωή (3) κοινωνική συνείδηση (3) κρίση (3) νέα κυβέρνηση (3) υγεία (3) φιλία (3) χιούμορ (3) ψυχολογία (3) 28δις (2) Έλληνες (2) Δημοκρατικοί (2) Ομπάμα (2) Προεδρική Δημοκρατία (2) ΣΥΡΙΖΑ (2) ανέκδοτο (2) αντίο (2) αποχή (2) απόψεις (2) βατοπέδι (2) δημοσκόπηση (2) εκλογές (2) ευρωεκλογές (2) ευχή (2) καθημερινότητα (2) κριτική (2) ποδήλατο (2) πολιτική πρόταση (2) πολιτική ωριμότητα (2) συνέδριο (2) συνδιάσκεψη (2) συνεργασία (2) τεστ (2) τηλεόραση (2) τράπεζες (2) χ (2) χοίροι (2) ... ... ... (1) 1821 (1) 1989 (1) 2009 (1) NO INDIA (1) blogs (1) e-διαδήλωση (1) slide (1) viza (1) Γιώργος (1) Δημόσιο (1) Διεθνισμος (1) Ελληνικη γλωσσα (1) Επανω-προτασεις (1) Ευρώπη (1) Ιωαννινα (1) ΜΜΕ (1) Μαρία (1) ΟΛΠ (1) ΟΤΕ (1) Π.Ο.Υ. (1) Παπανδρέου (1) Πολυτεχνείο (1) Σημίτης (1) αγάπη (1) αγώνες (1) αδικία (1) αθωπνορς (1) αισιοδοξία (1) αισχος (1) αισχροκέρδεια (1) ακρόαμα (1) αλλαγη νομων (1) αμπελοφιλοσοφείν (1) αναξιοπιστία (1) ανεργία (1) αντίδραση (1) αξία (1) αξιοπιστία (1) αποδοχή (1) αποτέλεσμα (1) αποτέφρωση (1) αποτελέσματα (1) αποψη (1) αριστερά (1) ασυδοσία (1) ασφαλιστικό (1) αυτάρκεια (1) βάση του 10 (1) βίοι παράλληλοι (1) βιντεοσυνθέσεις (1) βουλή (1) γέλιο (1) γνωριμία (1) γρίππη (1) δάνειο (1) δημοσιευμένο άρθρο (1) δημοσιο (1) διάγγελμα (1) διάλειμμα (1) διαμαντι (1) διαμαρτυρία (1) διαπίστωση (1) διαπλοκή (1) δράση (1) εαυτός (1) ειρωνία (1) ελευθερία (1) ελπίδα (1) επιλογή (1) επιμόρφωση (1) επιχειρήσεις (1) επιχειρηματικότητα (1) εργασία (1) ευθύνη (1) εφαρμογή νόμων (1) εφεγαλκος (1) ηγέτης (1) ηλικία (1) θοες (1) ιατρική (1) ιστορία (1) κήπος (1) κίνητρα (1) καθηγητές (1) καπιταλισμός (1) καταλήψεις (1) κοινή λογική (1) κοινότητα (1) κοσμημα (1) κυβέρνηση (1) κόμματα (1) κόσμος (1) λευκό (1) λιμάνια (1) μέτρα (1) μαργαριτάρια (1) μνήμες (1) μουσική (1) νέα γενιά (1) νέο κόμμα (1) οικονομια (1) ομαδικο μυθιστορημα (1) ορφάνια (1) παγκοσμιοποίηση (1) παιδιά (1) παραμύθι (1) περιπετεια (1) πλανήτης (1) πλούτος (1) ποδόσφαιρο (1) πολίτευμα (1) πολη (1) πολιτική ποίηση (1) πολιτικο διλλημα (1) πολιτικό λογοπαίγνιο (1) προανακριτική (1) προβληματισμός (1) πρωταπριλιά (1) ραδιόφωνο (1) σκάνδαλο (1) σοφία (1) σπίτι (1) συναίσθημα (1) συντεχνίες (1) σύμπνοια (1) σύμπτωση (1) σύνθημα (1) σύνοδος (1) σύστημα (1) τύχη (1) φάρμακα (1) φθινόπωρο (1) χρήμα (1) χόμπυ (1) ψωμί (1) ωριμότητα (1) ωριμότητα πολιτική (1)

η ωρα κανει καλα τη δουλειά της, ΕΜΕΙΣ;