ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ




Θα γίνεις πολύ φίλος με τον εχθρό σου

όταν και οι δυό σας πεθάνετε.

Χαλίλ Γκιμπράν.









...ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΩΤΟ & ΠΟΙΗΣΗ

...ΕΔΩ ΓΙΑ  ΦΩΤΟ & ΠΟΙΗΣΗ
κλικ στην εικόνα για τα φωτοποιήματα

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ…



Σας παρακαλώ συμπολίτες μου, συμπατριώτες μου, φίλοι μου Νεοδημοκράτες πείτε μου σας παρακαλώ για πιο ακριβώς πράγμα είστε περήφανοι από την πενταετή διακυβέρνηση της χώρας μας από την ΝΔ και αποφασίζετε και πάλι στις ερχόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν αυτές, να την ΞΑΝΑψηφίσετε;;

Πείτε μου σας παρακαλώ ποιο είναι το έργο που ΞΕΚΙΝΗΣΕ ποιο είναι το νομοσχέδιο που μας ευνόησε ποιο τέλος πάντων είναι αυτό που έκανε για μας, που θα σας ξαναστείλει στις κάλπες για να ψηφίσετε ΞΑΝΑ ΝΔ;;

Πείτε μου σας παρακαλώ, για την Παιδεία, για την Οικονομία, για την Υγεία, για τον Τουρισμό, για την Εξωτερική πολιτική, για τα Δημόσια έργα, για τη Δικαιοσύνη, για την Ασφάλεια μας, για κάποιο άλλο τομέα, τι έχει ξεκινήσει η ΝΔ που να έχει θετική απήχηση σε μας τους πολίτες;

Πείτε μου σας παρακαλώ τι έχει ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ από μόνη της αυτή η κυβέρνηση, γιατί πραγματικά το λέω, (με καμία διάθεση ειρωνείας) μπορεί κάτι να μου έχει ξεφύγει και να την αδικώ.

Θέλω όμως να μου απαντήσετε εσείς φίλοι μου που ψηφίζετε ΝΔ, γιατί αν περάσετε με διαβάσετε και απαξιώσετε να μου απαντήσετε θα πει πως δεν έχετε τίποτα για να μου πείτε και τη σιωπή σας θα την εκλάβω θα την εκλάβουμε όλοι σαν την πιο εύγλωττη απάντηση καταδίκης της ΝΔ!!


Έχετε το δικαίωμα να απαξιώσετε την ΝΔ, έχετε δικαίωμα να καταδικάσετε τη ΝΔ, αλλά ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μας καταδικάσετε όλους εμάς να υποστούμε για μια ακόμη τετραετία μια άπραγη και χωρίς αποτελεσματικότητα κυβέρνηση.

Η ψήφος δεν μας επιτρέπεται πια να εξαρτάται μόνο από γνωριμίες και υποθετικά υποτιμητικά ρουσφέτια, δεν επιτρέπεται σε κανένα μας πια να είναι τυφλός οπαδός κόμματος της Δεξιάς, της Αριστεράς, του Κέντρου, των άκρων.


ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να είμαστε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

13 σχόλια:

  1. Καλε μου, η μερα που το ρουσφετι δεν θα αποτελει κριτηριο ειναι πολυ μακρυα. Ειναι χωμενο στη νοοτροπια μας και οσο μεγαλωνουμε παιδια με την ιδια λογικη, δεν θα αλλαξει αυτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα σου απαντήσω, φίλε Vagnes, χωρίς να σημαίνει ότι ψήφισα ή θα ψηφίσω Νέα Δημοκρατία...

    Και θα σου πω ότι οι Ελληνες ψηφίζουν "αρνητικά"... ψηφίζουν εδώ και πολλά χρόνια αφ΄ενος αυτόν που θα κάνει το μικρότερο ...κακό, αφ΄ετέρου τιμωρόντας αυτόν που θέλουν να τιμωρήσουν.

    Θα ψηφίσουν λοιπόν ΠΑΛΙ κάποιοι Νέα Δημοκρατία γιατί θεωρούν ότι ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ άλλο κόμμα με ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ εκλογής (όχι ...ρετάλια δηλαδή) θα είναι μιά από τα ίδια (όπως πολλές φορές το έχουν διαπιστώσει και στο παρελθόν). Και επειδή οι "μνήμες" από την ΠΑΣΟΚική διακυβέρνηση είναι πολύ νωπές...

    Επίσης, θα ψηφίσουν Νεα Δημοκρατία γιατί(πάλι) ο Ελληνας ψηφίζει αρχηγικά... και μεταξύ Καραμανλή (ή Κωστάκη) και Γιωργάκη... ε... η σύγκριση είναι καταλυτική...

    Το τι "θα έπρεπε" να κάνει, αν θα έπρεπε να αλλάξει νοοτροπία κλπ. κλπ. δεν είναι αντικείμενο της παρούσας ερώτησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή μου φίλη butterfly, όλοι όσοι δεν αποζήτησαν το ρουσφέτι σαν τη μοναδική σανίδα σωτηρίας τους, όλοι όσοι στηρίζονται σχεδόν αποκλειστικά στις δικές τους και των συνεργατών τους δυνάμεις, ζουν και βασιλεύουν ανάμεσα μας και μάλιστα με πολύ πετυχημένες καριέρες και επιχειρήσεις και γνωρίζω (θα έβαζα και τον εαυτό μου μέσα σ΄ αυτούς θα έβαζα και σένα και πολλούς φίλους από δω μέσα) και γνωρίζεις και γνωρίζουν όλοι πάρα πολλούς ανεξάρτητους και αξιοπρεπείς πολίτες που πρέπει να αποτελούν συνεχώς τα πρότυπα μας.

    Αν συμβιβαστούμε στο ρουσφέτι και στα «προσκυνήματα» η επιστροφή από εκεί είναι δύσκολη έως ακατόρθωτη, όμως τότε η ευθύνη η δική μας είναι η αιτία για όλα τα κακά της μοίρας μας και τίποτα άλλο.
    Κάποτε θα αλλάξει η νοοτροπία αυτή και στην Ελλάδα, μπορεί σε 10 σε 20 σε 50 χρόνια το σίγουρο είναι θα αλλάξει, γιατί να μη αποφασίσουμε εμείς σήμερα τώρα που μιλάμε, να κάνουμε τα πρώτα βήματα προς την αξιοπρέπεια;
    Δεν μιλάμε να φέρουμε τον παράδεισο αυτό δεν γίνεται δεν θα γίνει ποτέ, αλλά να καταφέρουμε να ζούμε με τις αξίες και όχι με τις απανωτές ταπεινώσεις και υποτιμητικές συμπεριφορές που συνεπάγονται τα ατελείωτα ρουσφέτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναζητώ τους Πολίτες φίλε μου σχολιαστή σε αυτούς απευθύνω τα ερωτήματα μου. Και το πρώτο και κυρίαρχο χαρακτηριστικό ενός πολίτη είναι η αξιοπρέπεια.

    Εσύ αναφέρεσαι σε ανθρώπους που ψηφίζουν ή αρχηγικά ή αρνητικά και τιμωρούν εαυτούς και αλλήλους, αυτοί όμως κατά την άποψη μου που άγονται και φέρονται με αρχηγικά και αρνητικά κριτήρια δεν δικαιούνται να φέρουν το όνομα πολίτες. Ίσως το όνομα υποζύγια , όσο και σκληρό κι αν είναι, να τους ταιριάζει περισσότερο.

    Όμως όπως σου είπα ψάχνω για τους Πολίτες σε αυτούς απευθύνομαι από αυτούς ζητώ να μη μας ΞΑΝΑ -τιμωρήσουν με την ψήφο τους.
    Με την πιο πάνω έννοια λοιπόν θα με ενδιέφερε να κάνουμε τη συζήτηση της τελευταίας παραγράφου σου και όχι και συ να σπαταλήσεις χρόνο για να μου συστήσεις τα υποζύγια, τους γνώρισα και τους γνωρίζω πολύ καλά και εγώ όλους αυτούς που εξεγείρονται μόνο όταν ο βουλευτής τους δεν τους έκανε το ρουσφέτι.
    Αν ασχοληθούμε και εμείς με αυτούς, όπως κάνουν και τα ΜΜΕ όλη την ημέρα, τότε είναι πολύ κοντά η ημέρα που όλοι θα απορροφηθούμε σε αυτή την τεράστια Ελληνική και υποτιμητική της νοημοσύνης μας ρουφήχτρα.

    Το τι θα έπρεπε να κάνει ο Πολίτης είναι το νόημα της ανάρτησης μου, ο Πολίτης που τα λόγια μου μπορούν ακόμη να τον ακουμπήσουν.
    Όσον αφορά το σχόλιο σου για την ΠΑΣΟΚική διακυβέρνηση και χωρίς να θέλω να απολογηθώ για κανέναν, μου κάνει εντύπωση πως πέντε χρόνια τώρα δεν έβγαλε τίποτα η ΝΔ για το ΠΑΣΟΚ να το πάει στη δικαιοσύνη, όμως σχεδόν κάθε βδομάδα έχουμε και ένα νέο σκάνδαλο που αποκαλύπτεται και μετά συγκαλύπτεται όπως ακριβώς κάνει η γάτα με τα περιττώματα της.
    Τι είδους εμμονή είναι αυτή με τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ που ποτέ δεν αποκαλύπτονται και καθημερινά αναφέρονται σαν να παίζουν το ρόλο του μπαμπούλα!!
    Ή υπάρχουν και έρχονται στη δικαιοσύνη ή είναι αόρατα ή είναι από ασήμαντα έως ανύπαρκτα.
    Το ΠΑΣΟΚ για να πούμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη, μας άφησε ένα σύστημα υγείας, ένα μεγάλο δίκτυο δημοσίων έργων από αεροδρόμιο μέχρι Εγνατία και ολυμπιακά έργα, μας έβαλε στην ΟΝΕ για να αναφέρω μόνο μερικά έργα, η ΝΔ έχει κάνει κάτι αντίστοιχο που να το αφήσει ως κληρονομιά σε όλους εμάς πλην της εισόδου μας στην ΕΟΚ επί πρωθυπουργίας Κωνσταντίνου;;
    Ας τελειώνουμε πια με τις παρωπίδες που σκόπιμα μας αποπροσανατολίζουν.

    Η ερώτηση μου πάντως ή ουσία δηλ. της ανάρτησης μου αυτής φίλε μου σχολιαστή που είναι : πείτε μου σας παρακαλώ ένα έργο ένα επίτευγμα της πενταετούς διακυβέρνησης από ΝΔ;
    παραμένει απελπιστικά αναπάντητη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να στο πω εγώ το επίτευγμα, vagnes.
    Η πολιτική νεκρανάσταση του ΠΑΣΟΚ, η ανάδειξη του Γιώργου σε όλο και πιο συμπαθή πολιτική φυσιογνωμία και η πεποίθηση ότι όσο χάλια και να είναι όλοι, δεν είναι το ίδιο χάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα Vagnes...

    θα συνεχίσω από την τελευταία σου πρόταση προς τον Σχολιαστή και θα την ενισχύσω λίγο, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παρέλαβαν ένα κράτος το όποιο, έστω και λόγω Ολυμπιακών Αγώνων είχε νέα δεδομένα και νέες προοπτικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για μένα και μόνο οι 2 Υποθέσεις Βατοπεδίου και Ζήμενς δείχνουν πολλά πράγματα:
    Όπως έχω πει: "όταν ένα μοναστήρι-όσες και διασυνδέσεις να έχει- μπορεί διαχρονικά να "καβατζώνει" δημόσια διοίκηση, πολιτικούς και δικαιοσύνη, φαντάσου τι μπορεί να κάνει μια πολυεθνική που έχει πολύ μεγάλη δύναμη και όχι στο συμβολικό μόνο πεδίο.."
    Και έρχεται και η Ζήμενς και το αποδεικνύει.
    Υπάρχουν τεράστιες πολιτικές ευθύνες και διαχρονικές, για τις ποινικές, ούτε είμαι αρμόδιος, ούτε μπορώ με ότι κινείται στον τύπο να πω αυτός να πάει φυλακή.
    Πολιτικά όμως έχω καταδικάσει ένα σύστημα, που δεν θέλει, ούτε προσπαθεί να ελέγξει χώρους και ανθρώπους που βρέθηκαν με δύναμη την οποία χρησιμοποιούν για να απομυζούν τον Λαό.
    Σκέφτομαι ότι η διαχρονική χασούρα από τις μίζες της Ζήμενς συν την διαχρονική χασούρα από τα δώρα στο Βατοπέδι ξεπερνούν τα κάποια εκατομύρια ευρώ που προσπαθεί τώρα, εν όψει μείωσης του εθνικού χρέους, να μαζέψει το κράτος με πάγωμα μισθών, με άγρια έμμεση φορολογία και ξεχαρβάλωμα του κοινωνικού κράτους! ( Για πράδειγμα οι δάσκαλοι στα κρατικά ΙΕΚ πληρώνονται μετά 3 χρόνια, τι κίνητρο να έχουν αυτοί οι άνθρωποι. Έχω μιλήσει για τα δεκάδες εκατομύρια χρέη του Κράτους προς τις δομές πρόληψης και αντιμετώπισης των Ναρκωτικών. Όλα αυτά είναι και κερατιάτικα που κατέληξαν στον νεποτισμό..)
    Δεν είμαι ρομαντικός, η διαφθορά πάντα θα ελλοχεύει, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με τα χέρια ψηλά και τα πόδια ανοιχτά!
    Έχουμε φτάσει να θεωρούμε δεδομένο ότι κανένα κόμμα δεν μπορεί να κερδίσει εκλογές αν δεν ενισχυθεί με επιχειρηματικά κεφάλαια, ή ακόμα ότι δεν μπορεί να πάει κόντρα στους "νταβατζήδες" γιατί θα το τελειώσουν με τους αργυρώνητους δημοσιογράφους. Άν ισχύει αυτό, γιατί τότε να μη σκεφτούν κάποιοι "κομματικοί κουμπάροι" να βάλουν πιο μέσα το χεράκι τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ...έχεις δίκιο γυριστρούλα όσοι δεν προσφέρουν στον λαό δυσφημούν το κόμμα τους, ρίχνουν τα ποσοστά του στις δημοσκοπήσεις και ενισχύουν αυτόματα το άλλο κόμμα όσα κουσούρια κι αν έχει κι αυτό!!! Έτσι γίνεται μια συνήθως δικομματική ανακύκλωση στην πράξη.
    Εμείς όμως επιτρέπουμε αυτή την αυτοματοποιημένη ανακύκλωση δύο κομμάτων.
    Την επιτρέπουμε εμείς γιατί οι πιο πολλοί από εμάς θεωρούμε τα άλλα κόμματα κομματάκια (ρετάλια τα ονόμασε ακόμα και ο στοχαστής σχολιαστής) δεν ασχολούμαστε μαζί τους και έτσι αν κάποια ευκαιρία ή ελπίδα θα μπορούσε να προκύψει από τέτοια κόμματα την εκμηδενίζουμε!!
    Η αιτία του κακού είμαστε εμείς οι ίδιοι και η άποψη μας πως αφού μόνος του κανένας δεν μπορεί να κάνει κάτι είναι καλύτερα να διαλέγουμε κόμματα για μελλοντική ρουσφετική εξυπηρέτηση.
    Οι ιδεολογίες ο πολιτικός προβληματισμός και τα συναφή θεωρούμε φευ πως είναι για τους αφελείς(θεωρούν θα έλεγα πιο σωστά γιατί δεν βάζω τον εαυτό μου και σένα και τόσους άλλους μέσα σε αυτή τη μάζα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ...φίλε μου matrix ακριβώς αυτό που λες είχα γράψει σε μια παλιότερη ανάρτηση μου με τίτλο την Ελλάδα που ξεχάσαμε.
    Παρέλαβαν μια Ελλάδα που είχε μπει επιτέλους σε ένα ρυθμό και τη μετέφεραν πάλι πίσω στο παρελθόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ...τα σκάνδαλα φίλε μου τσουκνίδα παίζουν το ρόλο τους. Μας "σερβίρουν" κάθε βδομάδα κι ένα διαφορετικό ώστε να αμβλυνθούν οι αντιστάσεις μας, να απαξιώσουμε σιγά-σιγά την συνειδητή πολιτική ψήφο και να κατηφορίσουμε όλοι μαζί προς την συνειδητή ρουσφετική ψήφο.
    Όμως και εδώ ακόμη το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης είναι δικό μας.

    Φίλε μου τσουκνίδα μόνο παρεμπιπτόντως για τα εξόφθαλμα μπορεί να υπάρξει δίκαιη αντιμετώπιση από την κυβέρνηση και αυτό μόνο για τα μάτια του κόσμου που λέμε και μάλιστα μόνο προεκλογικά.

    Τα όρια της ανοχής μας πότε επιτέλους τελειώνουν!!
    Η προσωπική μας εξυπηρέτηση και ιδιοτέλεια ως πότε θα είναι το κυρίαρχο κριτήριο ψήφου!!
    Ο διορισμός στο δημόσιο ως πότε θα αποτελεί πανάκεια!!
    Το γλύψιμο και η υποτέλεια ως πότε θα καθορίζει συμπεριφορές και θα διαμορφώνει χαρακτήρες!!
    Ο εύκολος πλουτισμός που σιγά-σιγά γίνεται όραμα και ιδανικό ακόμη και στην νέα γενιά (κυρίως σ αυτή) πως μπορεί να μη γεννά τους μελλοντικούς εκμεταλλευτές και εμπνευστές των πολυάριθμων σκανδάλων!!!
    Ο ατομικισμός η ανασφάλεια χωρίς τα στιβαρά πόδια μιας παιδείας στο ΎΨΟΣ της πως μπορεί να μεγαλώσει ακέραιους ηθικούς και αξιοπρεπείς πολίτες!!!!!

    ...και τόσα άλλα που ζούμε και βιώνουμε...

    Η αρχή και το τέλος πάντα είμαστε εμείς και τα επίπεδα της ανοχής μας.
    Αντέχουμε ακόμα να τους ανεχόμαστε;;;
    Αντέχουμε ακόμη να ανεχόμαστε τον εαυτό μας;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Διαβασα φιλε Vagnes την αναρτηση απο την πρωτη στιγμη. Σκεφτηκα να περιμενω κανα 2 μερες μπας και γινει το "θαυμα" και βγει κανενας υποστηρικτης της κυβερνησης και πει ενα δυο επιχειρηματα.
    Η απορια μου ειναι το γιατι κρυβονται. Εχουν μετανιωσει; Δεν το πιστευω. Δεν εχουν κατι να πουν; Και παλι δεν τον πιστευω.
    Θεωρω το εξης, επειδη ο Ελληνας δεν εχει μαθει να κουβεντιαζει και να ακουει το διπλανο του, οι πιθανοτερες απαντησεις των ψηφοφορων της ΝΔ δεν θα ηταν στην ουσια των πολυ ευστοχων ερωτηματων σου αλλά θα ηταν περιπου με το εξης νοημα.
    "Εμενα μου αρκει που βλεπω το δικο μου απανω και δεν ειναι εκει αυτοι οι κλεφτες του ΠΑΣΟΚ που κατεστρεψαν τη χωρα για να πλουτισουν οι ιδιοι. Προτιμω τον Καραμανλη απο τον οποιο Γιωργακη, ο οποιος ειναι περιπου χαζος"

    Αυτα θα ηταν τα επιχειρηματα του μεσου ψηφοφορου της ΝΔ κατα τη γνωμη μου.

    Θεωρω πολυ ευστοχο το σχολιο της γυριστρουλας.

    Vagnes, επειδη εχω απογοητευθει σχεδον εντελως απο τους λογης λογης πολιτικαντηδες που ρυθμιζουν την τυχη μας, περιμενω μια αναλογη αναρτηση σου προς τον μεσο ΠΑΣΟΚο.

    Κατα τη γνωμη μου μια τετοια αναρτηση θα ειχε την κεντρικη ιδεα "τι ακριβως περιμενετε απο ενα κομμα που κυβερνησε τη χωρα τοσα χρονια και ειχε την πορεια που ειχε μεχρι σημερα. Τι νεο μπορει να φερει στη χωρα αυτος ο γερασμενος και καθεστωτικος κομματικος μηχανισμος και με ποια στελεχη;"

    Καλημερα φιλε, καλη Κυριακη!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ...η σιωπή τους είναι η πιο δυνατή-τρανταχτή απάντηση φίλε μου Αντώνη.

    Οι ψηφοφόροι της σιωπής αποφασίζουν για το μέλλον μας!!!Μέσα από αυτούς τους ψηφοφόρους της σιωπής αναζητώ τους Πολίτες, τους εν υπνώσει πολίτες, τους πολίτες που μπορούν ακόμη να έχουν κάποιες ανησυχίες για το μέλλον μας ως χώρα.
    Αυτούς τους ψηφοφόρους της σιωπής αναζητώ και δεν τους παροτρύνω να ψηφίσουν το άλλο μεγάλο κόμμα της "ανακύκλωσης" κάθε άλλο, απλά προσπαθώ να αφυπνίσω μέσα τους το αρχαίο φύτρο της ορθής πολιτικής σκέψης που γέννησε η Ελλάδα μας πριν χιλιάδες χρόνια.

    Της πολιτικής σκέψης με επιχειρήματα και με ορθά συμπεράσματα και αποφάσεις.

    Της πολιτικής σκέψης που οδηγεί όχι μόνο στην επιλογή της σωστής ψήφου αλλά και στην συνειδητοποίηση πως οι πολιτικές πρακτικές που ακολουθούν τα κόμματα είναι άμεσα αλλά κυρίως μακροπρόθεσμα συμφέρουσες για τον καθέναν ατομικά μόνον όταν ωφελούν το σύνολο.
    Το κοινωνικό σύνολο όλους τους πολίτες δηλ, μόνο τότε έχουμε πρόοδο, μόνο τότε προωθείται ο πολιτισμός, ο πολιτικός πολιτισμός που οδηγεί και στην ποιοτικότερη παιδεία και στη πιο χρηστή διαχείριση των οικονομικών και στην παραγωγή χρήσιμων και άρτιων δημοσίων έργων, και γενικότερα στην ποιοτική αναβάθμιση όλων των τομέων της δημόσιας ζωής.

    Η πρόταση σου πολύ καλή και δεκτή θα το κάνω όσο πιο σύντομα μπορώ, αν και εκεί έχω την εντύπωση θα έχω και απαντήσεις και ενστάσεις πολλές...που βέβαια σε τελευταία ανάλυση είναι αυτό που επιθυμώ κι εγώ και πολλοί φίλοι μου και μπλογκοφιλοι μου φαντάζομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

σπείρε μια σκέψη, κάθε σπόρος είναι μια λαχτάρα.

ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Ετικέτες

πολιτική (82) ποίηση (70) κοινωνία (69) πολιτική σάτυρα (12) πολίτης (11) σάτιρα (10) σύνθεση (10) άνθρωπος (9) Επανω-πολιτικη (7) παιδεία (7) φιλοσοφείν (7) Ελλάδα (6) αυτοκριτική (6) ευχές (6) θρησκεία (6) πολιτική ηγεσία (6) ψήφος (6) ΠΑΣΟΚ (5) άποψη (5) Οικονομική κρίση (4) νέοι (4) παιχνιδι (4) φωτογραφία (4) bloggers (3) ΝΔ (3) Πίστη (3) αγανακτισμένοι (3) αξιοκρατία (3) αξιολόγηση (3) αφιέρωση (3) ζωή (3) κοινωνική συνείδηση (3) κρίση (3) νέα κυβέρνηση (3) υγεία (3) φιλία (3) χιούμορ (3) ψυχολογία (3) 28δις (2) Έλληνες (2) Δημοκρατικοί (2) Ομπάμα (2) Προεδρική Δημοκρατία (2) ΣΥΡΙΖΑ (2) ανέκδοτο (2) αντίο (2) αποχή (2) απόψεις (2) βατοπέδι (2) δημοσκόπηση (2) εκλογές (2) ευρωεκλογές (2) ευχή (2) καθημερινότητα (2) κριτική (2) ποδήλατο (2) πολιτική πρόταση (2) πολιτική ωριμότητα (2) συνέδριο (2) συνδιάσκεψη (2) συνεργασία (2) τεστ (2) τηλεόραση (2) τράπεζες (2) χ (2) χοίροι (2) ... ... ... (1) 1821 (1) 1989 (1) 2009 (1) NO INDIA (1) blogs (1) e-διαδήλωση (1) slide (1) viza (1) Γιώργος (1) Δημόσιο (1) Διεθνισμος (1) Ελληνικη γλωσσα (1) Επανω-προτασεις (1) Ευρώπη (1) Ιωαννινα (1) ΜΜΕ (1) Μαρία (1) ΟΛΠ (1) ΟΤΕ (1) Π.Ο.Υ. (1) Παπανδρέου (1) Πολυτεχνείο (1) Σημίτης (1) αγάπη (1) αγώνες (1) αδικία (1) αθωπνορς (1) αισιοδοξία (1) αισχος (1) αισχροκέρδεια (1) ακρόαμα (1) αλλαγη νομων (1) αμπελοφιλοσοφείν (1) αναξιοπιστία (1) ανεργία (1) αντίδραση (1) αξία (1) αξιοπιστία (1) αποδοχή (1) αποτέλεσμα (1) αποτέφρωση (1) αποτελέσματα (1) αποψη (1) αριστερά (1) ασυδοσία (1) ασφαλιστικό (1) αυτάρκεια (1) βάση του 10 (1) βίοι παράλληλοι (1) βιντεοσυνθέσεις (1) βουλή (1) γέλιο (1) γνωριμία (1) γρίππη (1) δάνειο (1) δημοσιευμένο άρθρο (1) δημοσιο (1) διάγγελμα (1) διάλειμμα (1) διαμαντι (1) διαμαρτυρία (1) διαπίστωση (1) διαπλοκή (1) δράση (1) εαυτός (1) ειρωνία (1) ελευθερία (1) ελπίδα (1) επιλογή (1) επιμόρφωση (1) επιχειρήσεις (1) επιχειρηματικότητα (1) εργασία (1) ευθύνη (1) εφαρμογή νόμων (1) εφεγαλκος (1) ηγέτης (1) ηλικία (1) θοες (1) ιατρική (1) ιστορία (1) κήπος (1) κίνητρα (1) καθηγητές (1) καπιταλισμός (1) καταλήψεις (1) κοινή λογική (1) κοινότητα (1) κοσμημα (1) κυβέρνηση (1) κόμματα (1) κόσμος (1) λευκό (1) λιμάνια (1) μέτρα (1) μαργαριτάρια (1) μνήμες (1) μουσική (1) νέα γενιά (1) νέο κόμμα (1) οικονομια (1) ομαδικο μυθιστορημα (1) ορφάνια (1) παγκοσμιοποίηση (1) παιδιά (1) παραμύθι (1) περιπετεια (1) πλανήτης (1) πλούτος (1) ποδόσφαιρο (1) πολίτευμα (1) πολη (1) πολιτική ποίηση (1) πολιτικο διλλημα (1) πολιτικό λογοπαίγνιο (1) προανακριτική (1) προβληματισμός (1) πρωταπριλιά (1) ραδιόφωνο (1) σκάνδαλο (1) σοφία (1) σπίτι (1) συναίσθημα (1) συντεχνίες (1) σύμπνοια (1) σύμπτωση (1) σύνθημα (1) σύνοδος (1) σύστημα (1) τύχη (1) φάρμακα (1) φθινόπωρο (1) χρήμα (1) χόμπυ (1) ψωμί (1) ωριμότητα (1) ωριμότητα πολιτική (1)

η ωρα κανει καλα τη δουλειά της, ΕΜΕΙΣ;