ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ




Θα γίνεις πολύ φίλος με τον εχθρό σου

όταν και οι δυό σας πεθάνετε.

Χαλίλ Γκιμπράν.









...ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΩΤΟ & ΠΟΙΗΣΗ

...ΕΔΩ ΓΙΑ  ΦΩΤΟ & ΠΟΙΗΣΗ
κλικ στην εικόνα για τα φωτοποιήματα

ΟΤΕ ή Deutsche Telekom?

Περιμενα να περασει η πρωταπριλια για να μη νομισετε πως ψευδομαι, αν και στο πρωταπριλιατικο μου, κανενας σας δεν τσιμπησε...

Βλεπω μια χρεωση στο λογαρισμο ΟΤΕ του τηλεφωνου μου 12,80€ που αφορα αναγραφη του ονοματος μου στον καθημερινο τοπικο χρυσο οδηγο!
Ποτέ δεν ζητησα αυτην την καταγραφη και απευθυνομαι στα γνωστα τηλεφωνα 134 κλπ, που μετα απο τις "απαιτουμενες" αναρμοδιοτητες και αναγκαστικες αναμονες με διαφορα μαγνητοφωνημενα μηνυματα, φτανω μετα απο ενα 10λεπτο τελικης αναμονης (συνολικα μια ωρα), να μαθω απο τον αρμοδιο επιτελους, οτι παρολο που δεν ζητησα την αναγραφη μου στον συγκεκριμενο καταλογο, δεν απαντησα αρνητικα και εγγραφως σε μια πληροφορηση-διαφημιση, που μου εστειλαν μαζι με καποιον προηγουμενο λογαριασμο μου.
Η πληροφορηση αυτη ελεγε περιπου με λιγα λογια: Αν δεν επιθυμειτε την αναγραφη σας, παρακαλουμε οπως μας επιστρεψετε το παρον εντυπο εκφραζοντας την αρνηση σας!!!!!!!
Στην ερωτηση μου γιατι εστω αυτη η υπηρεσια στοιχιζει τοσο ακριβα δηλ. 12,8€ το διμηνο επι 6 διμηνα συν ΦΠΑ 92€ περιπου το χρονο(!!) μου απαντουν, μετα απο ελεγχο, οτι εγινε καποιο λαθος και χρεωσαν 12,80€ αντι του σωστου 6,2€, αλλα θα διορθωσουν το λαθος τους στον επομενο λογαρισμο. Στην ερωτηση μου αν εγω δεν το παρατηρουσα παλι θα γινοταν η διορθωση και ο συμψηφισμος, μου απαντησαν πως δεν υπαρχει δυνατοτητα να ελεγχονται τα λαθη χωρις ενοχληση απο τον πελατη!!!!!! Στην επομενη απαιτηση μου να σταματησει αυτη η υπηρεσια η απαντηση αρνητικη, λογω του οτι εχει δημοσιευτει πια, δεν μπορει να γινει τιποτα μεχρι τον Φεβρουαριο 2009!!!!

Το ιδιο ακριβως εγινε και με την αναγραφη του κινητου μου τηλεφωνου στον κυριως καταλογο με αλλη χρεωση μικροτερη, αλλά παλι χωρις τη εγγραφη συγκαταβαση μου. Το κινητο που μονο σε φιλους δινω, με την παρακληση να με παιρνουν μονο οταν δεν με βρισκουν σε σταθερο. Αυθαιρετα ο ΟΤΕ με υποχρεωνει πια να μιλω περισσοτερο στο κινητο, αδιαφορωντας ακομη και για τον πιθανολογουμενο κινδυνο που διατρεχουμε ολοι απο την σχετικη ακτινοβολια!!!!

Τωρα λοιπον για να μη αναφερω και αλλα που συνεβησαν στον ιδιο λογαριασμο και με αναγκασαν να επισκεφτω και το πιο κοντινο καταστημα ΟΤΕ για την επιλυση και κουρασω, εγω πρεπει να συνεχισω να υποστηριζω τον Εθνικο Τηλεπικοινωνιακο Φορεα τον ΟΤΕ ή να στειλω γραμμα στην Deutsche Telekom, να ερθει οσο το δυνατον ταχυτερα στη χωρα μου και να αναλαβει το στρατηγικο ρολο του ΟΤΕ και το managment του;

Εγω θα ειμαι ο ανθελληνας και οσοι ζητουν να μεινουν τα πραγματα ως εχουν ειναι οι Ελληνες; Οι εργαζομενοι στον ΟΤΕ η αριστερα και τοσοι αλλοι, εχουν δικιο και γω οχι;

ΟΤΕ
Ο τι Τ υχει Ε ισπραττουμε

ndn φιλε μου πολυταξιδεμενε, βοηθησε μας με την Βρετανικη και Ευρωπαϊκη σου εμπειρια, ειναι δυνατον να συμβαινουν τα ιδια και εκει;

14 σχόλια:

  1. Εγώ πάλι θα το κόψω και θα έχω μόνο κινητό. internet απο τη δουλειά. Όλοι έχουμε μία αντίστοιχη ιστορία. Τουλάχιστον είμαστε νέοι ακόμα και την παλεύουμε. Φαντάσου να είσαι 60+... Άραγε πόσα εγκεφαλικά οφείλονται στις ΔΕΚΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα φίλε,

    Δυστυχώς κάτι τέτοια συμβαίνουν και εδώ. Συνήθως όμως με τις εταιρίες τηλεφωνίας που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια και όχι με την Βritish Τelecoms. Εμένα για παράδειγμα μου χρέωσε μία τέτοια εταιρία γραμμή ενώ είχα ζητήσει μόνο ιντερνετ. Αποτέλεσμα ήταν να πάρω τα χρήματα μου 3 μήνες μετά και πολύ κόπο και τηλεφωνήματα.

    Πάντωςχαίρομαι που συμφωνείς με την λογική της DT. Τα ίδια λέω και για Ο.Α και για ΟΤΕ και για τραπεζες. Η Ελλάδα πάσχει βασικά από 2 πράγματα. Αδιάφθοροι Ελεγκτικοί μηχανισμοί (που είναι υποχρέση του κράτους) και αναξιοκρατία (που πηγάζει από το βόλεμα που συνεπάγεται η θέση στο δημόσιο). Στον ιδιωτικό τομέα δεν υπάρχει θέμα παραγωγικό, αλλά θέμα εκμετάλλευσης και ασυδοσίας. Στον ευρύτερο δημόσιο τομέα το πρόβλημα είναι το ανάποδο.

    Είμαι υπέρ των ιδωτικοποήσεων γιατί (ως αριστερός!) θεωρώ άδικο να υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν και άνθρωποι που πληρώνονται για να καααααααάθονται!

    Και μη μου πει κανείς ότι ο ΟΤΕ είναι μετοχοπιημένος και άρα είναι ιδιωτικός, γιατί όσο διορίζεται έστω και ένας από την κυβέρνηση δεν είναι ιδιωτικός.

    Αυτά, αλλά επειδή έχει πολύ συζήτηση, θα επανέλθουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υποκλινόμενος στην ...λιτότητά σου στο Blog μου... θα σου απαντήσω το ίδιο λιτά οτι προτιμώ τους Γερμαναράδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενα μεγαλο κριμα για ολον αυτο τον ξεπεσμο μας στα παντα.Αδιαφορια,ανικανοτητα, μεταθεση ευθυνων μας οδηγουν ολοταχως στο να εχομε καποιον αλλο πανω απο το κεφαλι μας.Διερωτωμαι ειμαστε τοσο ανικανοι;
    Tωρα και δυο χρονια προσπαθω ναδωσω στον ΟΤΕ να καταλαβει οτι στις ασπρες σελιδες του καταχωρημενες στο Internet λειπει το πρωτο ονομα της διευθυνσης του σπιτιου μας.Δεν εχει διορθωθει ακομα και μαλιστα αφαιρεθηκε και απο τον καταλογο.Ασ μην μιλαμε λοιπον ,και ας μην δυσανασχετουμε για οποιον ελθει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλε γραμματεα, ειναι μια λυση κι' αυτο που λες, αλλα πες μου πως μπορει να ειναι καποιος υπερ μιας διαιωνισης του αυταρχισμου που επιβαλλουν οι δημοσιες ή ημιδημοσιες υπηρεσιες;
    Πως θα με πεισουν να υποστηριξω τα αιτηματα τους οταν αυτοι με καταπιεζουν με αντιδημοκρατικες αυταρχικες και παρανομες ενεργειες;
    Πως μπορουμε να αντιδρασουμε στις μικρες-μικρες αυθαιρεσιες που αθροιζοντας τες ολες μαζι γινονται βουνο;
    Εκμεταλευονται ασυστολα την αδυναμια μας να ξεκινησουμε ενα μοναχικο δικαστικο αγωνα για κατι φαινομενικα ασημαντο οπως αυτο που περιγραφω!
    Ενωμενοι μπορουμε ομως να αντιδρασουμε, απαιτωντας να λειτουργουν αυτοματα οι ελεγκτικοι μηχανισμοι και χωρις γραφειοκρατικες χρονοβορες και τελικα σκοπιμα αναποτελεσματικες διαδικασιες.
    Ποσες αλλες αυθαιρεσιες θα πρεπει να ανεχομαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλε μου ndn σ'ευχαριστω για την ανταποκριση σου.
    Δεν περιμενα πως η ΒΤ θα εκανε τα ιδια φανταζομαι και η DT.
    Πραγματι οι αδιαφθοροι ελεγκτικοι μηχανισμοι που να λειτουργουν με ιδιωτικα κριτηρια ειναι μια απαιτηση που θα ελυνε ως ενα βαθμο πολλα απο τα παρουσιαζομενα προβληματα σε δημοσιο αλλα και ιδιωτικο τομεα. Αριστερος φιλε μου δεν ειναι αυτος που κολλαει σε δοκιμασμενα και αποτυχημενα προτυπα του παρελθοντος, αλλα αυτος που βλεπει και εντοπιζει τα προβληματα και προτεινει λυσεις προς το συμφερον του κοινωνικου συνολου απαλλαγμενες απο συνδρομα και φοβιες, ειναι αυτος που εχει τα ματια του ανοιχτα στο μελλον.
    Χαιρομαι για την αποψη σου.

    Μονο η αξιοπιστια και η εντιμοτητα στις συναλλαγες με τις δημοσιες υπηρεσιες θα ηταν μια απο τις αιτιες που θα βοηθουσε στη υποστηριξη του δημοσιου χαρακτηρα τους απο ολους εμας τους πολιτες.
    Η ευθυνη των εργαζομενων δεν ειναι μικρη παρολο που πρεπει να τις ξεχωριζουμε απο τις ευθυνες της διοικησης.
    Δεν μπορω να συμπαριστασμαι σε αγωνες για τη διατηρηση του δημοσιου χαρακτηρα των διαφορων υπηρεσιων, οταν αυτες οι υπηρεσιες και οι εργαζομενοι σ' αυτες με υποτιμουν, δεν με εξυπηρετουν και απο την αλλη απαιτουν να τους ανεχομαι και μαλιστα να τους υποστηριζω στα δηθεν δικαια των αιτηματων τους.
    Αν τα δικα τους αιτηματα τα θεωρουν δικαια, τοτε για να ειμαστε στο πλευρο τους, θα πρεπει να αποδειξουν πρωτα απολα οτι μπορουν να με εξυπηρετουν με συνεπεια και αξιοπιστια, σεβομενοι τα δικα μας αιτηματα και απαιτησεις που εχουμε απο αυτους.

    Η αντιληψη οτι αριστερα σημαινει και στηριξη του δημοσιου τομεα σε βαρος ολων των υπολοιπων, δεν στεκει αν εμπρακτα δεν αποδεικνυει, οτι αυτος ο τομεας πρεπει πρωτα απολα να παραγει ωφελειες κοινωνικες. Δεν μπορει να γινει ανεκτο απο κανενα, οτι η μονη κοινωνικη ωφελεια του δημοσιου τομεα, να ειναι η εξασφαλισμενη εργασια και αμοιβη αδιαφορων εως ανικανων Δημοσιων υπαλληλων.
    Ας μη ξεχναμε πως ενας απο τους λογους καταρευσης των κομμουνιστικων καθεστωτων ηταν ακριβως αυτο, η αναποτελεσματικοτητα και η ολοενα και χαμηλοτερη παραγωγικοτητα των Δημ υπηρεσιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σχολιαστη φιλε μου χαιρομαι για την αποψη σου και αυτο ειναι ειλικρινες.
    Το επιπεδο των Γερμανων δεν μπορουμε να το πλησιασουμε ουτε στο δακτυλακι τους. Ο φοβος μου ειναι ερχομενοι εδω μη τους χαλασουμε εμεις με τα γνωστα τερτιπια μας.

    Η αριστερα προθυμα παντα, χωρις να εξεταζει και την καθε περιπτωση ξεχωριστα, ειναι αντιθετη ακριτα, θα ελεγα, σε καθε προσπαθεια μερικης ή και γενικης θεσμοθετησης ιδιωτικων κριτηριων στις δημ. υπηρεσιες.
    Αυτο απο μονο του, δεν την καθιστα συντηριτικη, αφου υποστηριζει μια απαξιωμενη ουτως ή αλλως κατασταση;
    Ποια ειναι η αποψη σου γι' αυτο;

    Η συζητηση μας εδω εχει σαν σκοπο εκτος των αλλων να φωτιζει παντα και αλλες αθεατες πλευρες και ας ξεφευγει απο το θεμα, αρκει φυσικα να βγαινουν και χρησιμα συμπερασματα για ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρασινο λικερ εχουμε γεννηθει με καταρα δεν ξερω, αλλα ετσι μου φαινεται, εκτος αν συμβαινει και σε αλλες χωρες.
    Οσοι διαμαρτυρονται και εχουν διακοπτες και δυναμη στα χερια τους, ταλαιπωρουν εμας που η φωνη μας ειναι σιγανη, γιατι η καθημερινη φροντιδα μας ειναι να ειμαστε οσο πιο καλοι γινεται στις δουλειες μας και στην εξυπηρετηση των πελατων μας.
    Με πιο δικαιωμα καποιοι διεκδικουν, εκβιαστικα πολλες φορες, διάφορα χωρις αυτοι να ειναι ενταξει με τις εργασιακες υποχρεωσεις τους απεναντι σε μας και στην κοινωνια γενικοτερα;

    Η κοινωνικη συμπαρασταση και αποδοχη των δικαιωματων τους, περνα πρωτα απο την εκπληρωση των υποχρεωσεων τους προς εμας, αλλιως οι ιδιοι μας κανουν εχθρους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Αριστερά, φίλε Vagnes, δεν είναι αντίθετη με τίποτα... Οι επί της γης της Ελλάδας αυτοανακηρυχθέντες εκπρόσωποί της ειναι.... και αυτοί εχουν προσαψει την ρετσινιά της αναξιοκρατίας στην αριστερά...

    Που διαβάσατε οτι η αριστερά δεν κρίνει, δεν επιβραβεύει, δεν ΚΟΒΕΙ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΧΕΡΙΑ, δεν ξωπετάει τους τεμπέληδες?

    Αλλά,φιλε μου, μετά από τόσο καιρό, με έχεις γιά εκπρόσωπο, ή έστω οπαδό, της αριστεράς των λουφατζήδων ΠΑΣΟΚων "και λοιπών Δημοκρατικών Δυνάμεων"?

    Μάλλον προβοκατόρικη ήταν η ερώτηση.... δεκτή όμως σαν αφορμή διευκρινήσεων.

    ... και συγνώνη και πάλι, Σύντροφοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καμια ερωτηση δεν θεωρησα ποτε προβοκατορικη η αναληθη απο τουτο δω το μεσον. Νομιζω πως ετσι πρεπει να το βλεπουμε ολοι, αυτος αλλωστε θα ελεγα ειναι και ο σκοπος των blogs. Να λεμε την αληθεια μας χωρις προκαταληψεις και κυριως χωρις να φοβομαστε τιποτε.
    Μια καλοπιστη κριτικη που δεν χαϊδευει αυτια, προσφερει παντα χρησιμοτερα συμπερασματα απο μια συγκαταβατικα καλη.

    Στην ουσια τωρα, αφου ξεφυγαμε απο το θεμα, οταν αναφερομαι στην αριστερα δεν μιλω φυσικα για το Πασοκ, γιατι απλουστατα δεν ειναι, αριστερα, σημερα τουλαχιστον.
    Μιλω για τους υπολοιπους χωρους.

    Λες πως η αριστερα κρίνει, επιβραβεύει, ΚΟΒΕΙ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΧΕΡΙΑ, ξωπετάει τους τεμπέληδες?
    Απο οσο ειμαι σε θεση να γνωριζω αυτο που περιγραφεις δεν ειχε γινει ποτε στον πρωην υπαρκτο σοσιαλισμο, παρα μονο στη θεωρια ηταν καταγραμμενο. Μια απο της αιτιες της καταρευσης.

    Οι προσωπικες αποψεις οταν εκφραζονται εγειρουν συζητηση και ερωτηματα και αυτο ειναι απολυτως φυσικο.
    Ο καθενας εδω εκπροσωπει τον εαυτο του και κανεναν αλλο και δεν οφειλει να λεει συγνωμη για τις αποψεις του.
    Απο που προκυπτει το δευτερο ερωτημα σου, οταν απλα ζητησα την αποψη σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βαγγέλη, γνώρισα φοβερή ανοργανωσιά στην Δανέζικη "ΕΡΤ" (κρατική) όπου με ταλαιπώρησαν 40 μέρες για να μου βάλουν πακέττο δορυφορικών καναλιών στην τηλεόρασή μου έχοντας προεισπράξει το αντίτιμο...Μιλούσα σε "τοίχους" που με διαβεβαίωναν ότι ήδη λειτουργεί το πακέττο ενώ έβλεπα "χιόνι". Μόνο όταν τους είπα ότι στην "τριτοκοσμική" Ελλάδα είμαστε σαφώς πιο οργανωμένοι, εδέησαν να ενεργήσουν ζητώντας μου να τους στείλω ταχυδρομικά το κλειδί του διαμερίσματός μου για να μπουν μέσα και να ελέγξουν την τηλεόρασή μου (πρωινές ώρες όταν εγώ θα έλειπα στη δουλειά μου...) και να μου αφήσουν το κλειδί όταν τελειώσουν κάτω από το χαλάκι της εξώπορτας...Όταν τους σκυλόβρισα για την φαεινή ιδέα τους, έστειλαν τεχνικό στις 8 το πρωί (πριν φύγω) και το έφτιαξαν...
    Παντού τα πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καμιά φορά μ' αυτά και μ' αυτά, vagnes, σκέπτομαι ότι το πρώτο κόμμα σε ψήφους θα ήταν το Κόμμα Νομικής και Καταναλωτικής Προστασίας του Πολίτη. Βρε σεις, το ιδρύουμε; Να ανοίξει μια βιομηχανία μηνύσεων κατά παντός υπευθύνου για την ταλαιπωρία των ζωών μας. Να εντρυφήσει στο νομικό πλαίσιο, να πατεντάρει διαδικασίες ευέλικτες, να στέλνει επί τόπου Ράμπο δικηγόρους στο πλευρό απηυδυσμένων πχ από τον ΟΤΕ, το Δήμο, την Εφορία, τον αισχροκερδή επιχειρηματία κλπ κλπ.
    Ούτε προγράμματα, ούτε εξαγγελίες. Εφαρμογή των νόμων, νόμιμη άμυνα των πανταχόθεν βαλλομένων πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φιλε τσοτσο και φιλοι ελειψα για δυο μερες σε ταξιδι.

    Πραγματικα πολλες φορες πιστευουμε εδω, οτι ειμαστε οι χειροτεροι απ' ολη την Ευρωπη αλλα μαλλον, οπως λες με το παραδειγμα σου απο Δανια, υπερβαλουμε φαινεται οπως συνηθως.
    Αυτο ομως δεν σημαινει πως δεν πρεπει να παραπονουμαστε για καλυτερες και πιο αξιοπιστες υπηρεσιες.
    Η αμεση βοηθεια απο τον συνηγορο του πολιτη θα ηταν μια λυση καλη.
    Δεν εχω ποτέ σπευθυνθει στον συνηγορο του πολιτη, γνωριζει κανείς αν η διαδικασια ειναι γραφειοκρατικη και τελικα αποτρεπτικη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. gyristroula πραγματι ειναι μια καλη ιδεα αυτο που προτεινεις.
    Εκεινο που θελει απαντηση ειναι απο που θα αμειβονται και σε ποια δικαστηρια θα απευθυνονται.
    Η σκοπιμα βραδυκινητη δικαιοσυνη μας, θα ειναι το μεγαλο εμποδιο νομιζω.
    Ειμαστε απο πολλες μεριες βραχυκυκλωμενοι οι απλοι πολιτες.
    Δεν θελουν να βρισκουμε ευκολα το δικιο μας, γιατι γρηγορα θα χασουν την ησυχια τους, ολοι οσοι βολευονται απο την υπαρχουσα κατασταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

σπείρε μια σκέψη, κάθε σπόρος είναι μια λαχτάρα.

ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Ετικέτες

πολιτική (82) ποίηση (70) κοινωνία (69) πολιτική σάτυρα (12) πολίτης (11) σάτιρα (10) σύνθεση (10) άνθρωπος (9) Επανω-πολιτικη (7) παιδεία (7) φιλοσοφείν (7) Ελλάδα (6) αυτοκριτική (6) ευχές (6) θρησκεία (6) πολιτική ηγεσία (6) ψήφος (6) ΠΑΣΟΚ (5) άποψη (5) Οικονομική κρίση (4) νέοι (4) παιχνιδι (4) φωτογραφία (4) bloggers (3) ΝΔ (3) Πίστη (3) αγανακτισμένοι (3) αξιοκρατία (3) αξιολόγηση (3) αφιέρωση (3) ζωή (3) κοινωνική συνείδηση (3) κρίση (3) νέα κυβέρνηση (3) υγεία (3) φιλία (3) χιούμορ (3) ψυχολογία (3) 28δις (2) Έλληνες (2) Δημοκρατικοί (2) Ομπάμα (2) Προεδρική Δημοκρατία (2) ΣΥΡΙΖΑ (2) ανέκδοτο (2) αντίο (2) αποχή (2) απόψεις (2) βατοπέδι (2) δημοσκόπηση (2) εκλογές (2) ευρωεκλογές (2) ευχή (2) καθημερινότητα (2) κριτική (2) ποδήλατο (2) πολιτική πρόταση (2) πολιτική ωριμότητα (2) συνέδριο (2) συνδιάσκεψη (2) συνεργασία (2) τεστ (2) τηλεόραση (2) τράπεζες (2) χ (2) χοίροι (2) ... ... ... (1) 1821 (1) 1989 (1) 2009 (1) NO INDIA (1) blogs (1) e-διαδήλωση (1) slide (1) viza (1) Γιώργος (1) Δημόσιο (1) Διεθνισμος (1) Ελληνικη γλωσσα (1) Επανω-προτασεις (1) Ευρώπη (1) Ιωαννινα (1) ΜΜΕ (1) Μαρία (1) ΟΛΠ (1) ΟΤΕ (1) Π.Ο.Υ. (1) Παπανδρέου (1) Πολυτεχνείο (1) Σημίτης (1) αγάπη (1) αγώνες (1) αδικία (1) αθωπνορς (1) αισιοδοξία (1) αισχος (1) αισχροκέρδεια (1) ακρόαμα (1) αλλαγη νομων (1) αμπελοφιλοσοφείν (1) αναξιοπιστία (1) ανεργία (1) αντίδραση (1) αξία (1) αξιοπιστία (1) αποδοχή (1) αποτέλεσμα (1) αποτέφρωση (1) αποτελέσματα (1) αποψη (1) αριστερά (1) ασυδοσία (1) ασφαλιστικό (1) αυτάρκεια (1) βάση του 10 (1) βίοι παράλληλοι (1) βιντεοσυνθέσεις (1) βουλή (1) γέλιο (1) γνωριμία (1) γρίππη (1) δάνειο (1) δημοσιευμένο άρθρο (1) δημοσιο (1) διάγγελμα (1) διάλειμμα (1) διαμαντι (1) διαμαρτυρία (1) διαπίστωση (1) διαπλοκή (1) δράση (1) εαυτός (1) ειρωνία (1) ελευθερία (1) ελπίδα (1) επιλογή (1) επιμόρφωση (1) επιχειρήσεις (1) επιχειρηματικότητα (1) εργασία (1) ευθύνη (1) εφαρμογή νόμων (1) εφεγαλκος (1) ηγέτης (1) ηλικία (1) θοες (1) ιατρική (1) ιστορία (1) κήπος (1) κίνητρα (1) καθηγητές (1) καπιταλισμός (1) καταλήψεις (1) κοινή λογική (1) κοινότητα (1) κοσμημα (1) κυβέρνηση (1) κόμματα (1) κόσμος (1) λευκό (1) λιμάνια (1) μέτρα (1) μαργαριτάρια (1) μνήμες (1) μουσική (1) νέα γενιά (1) νέο κόμμα (1) οικονομια (1) ομαδικο μυθιστορημα (1) ορφάνια (1) παγκοσμιοποίηση (1) παιδιά (1) παραμύθι (1) περιπετεια (1) πλανήτης (1) πλούτος (1) ποδόσφαιρο (1) πολίτευμα (1) πολη (1) πολιτική ποίηση (1) πολιτικο διλλημα (1) πολιτικό λογοπαίγνιο (1) προανακριτική (1) προβληματισμός (1) πρωταπριλιά (1) ραδιόφωνο (1) σκάνδαλο (1) σοφία (1) σπίτι (1) συναίσθημα (1) συντεχνίες (1) σύμπνοια (1) σύμπτωση (1) σύνθημα (1) σύνοδος (1) σύστημα (1) τύχη (1) φάρμακα (1) φθινόπωρο (1) χρήμα (1) χόμπυ (1) ψωμί (1) ωριμότητα (1) ωριμότητα πολιτική (1)

η ωρα κανει καλα τη δουλειά της, ΕΜΕΙΣ;