ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ




Θα γίνεις πολύ φίλος με τον εχθρό σου

όταν και οι δυό σας πεθάνετε.

Χαλίλ Γκιμπράν.









...ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΩΤΟ & ΠΟΙΗΣΗ

...ΕΔΩ ΓΙΑ  ΦΩΤΟ & ΠΟΙΗΣΗ
κλικ στην εικόνα για τα φωτοποιήματα

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ;



Από αυτούς τους τέσσερις που ξαφνικά έγιναν τρεις...



...ποιόν μπορείτε εσείς...



...να διαλέξετε για να είναι...



...ο επόμενος πρωθυπουργός;;

Προσέξτε το ερώτημα δεν είναι ρητορικό...

18 σχόλια:

  1. vagnes, όχι! Δεν θέλω να διαλέξω. Δεν είμαι φίλος, δεν είμαι μέλος. Αν ήμουν όμως και έπρεπε οπωσδήποτε, θα διάλεγα τον Αβραμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτσε βρε vagnes να διαλέξω πρώτα ..διαδικασία !!..
    Μπα σε καλό σου. Τί βιασύνη είναι αυτή;;..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ... νομίζω γυριστρούλα πως για αρχηγός της ΝΔ κάποιος από αυτούς αναγκαστικά θα εκλεγεί.
    Εκείνο που δεν μπορώ να διανοηθώ είναι ποιος από αυτούς μπορεί να γίνει και πρωθυπουργός, αυτό αναρωτιέμαι είναι κάποιος από αυτούς που να το αξίζει για πρωθυπουργός;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θανάση με την ανάρτηση μου αυτή θέλω να τονίσω αυτή τη φτώχια που υπάρχει από ηγέτες, αφού ακόμα όπως λες και συ παιδεύονται για τη διαδικασία και δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρουν να συμφωνήσουν, τι θα κάνουν άραγε αν ποτέ μετα από Χ χρόνια (όπου Χ βάλε οποιο διψήφιο αριθμό θέλεις εσύ) θα θελήσουν να αποφασίσουν για τα σοβαρά θέματα που μας απασχολούν!
    Για μένα η ΝΔ δεν εχει να προσφέρει άλλο με αυτά τα άτομα, χρειάζονται οι περισσότεροι αποστρατία και φτου από την αρχή για ένα κόμμα που θα θελήσει να αναπτύξει την Ελλάδα σε βάσεις με ιδιωτικά κίνητρα μείωση του δημόσιου τομέα και όχι αυτή την διόγκωση που επιχειρούσαν πάντοτε.
    Ένα κόμμα που να πιστεύει στην ιδιωτική πρωτοβουλία που να την κάνει πράξη με αξιοκρατία και όχι με πιστοποιητικά υπαλληλικης Δεξιοφροσύνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπακογιαννη:55 ετων
    Σαμαρας:58 ετων
    Αβραμοπουλος:56 ετων

    Προσθεστε 4 τουλαχιστον χρονια ακομα, ή οσο πιστευετε οτι η ΝΔ θα ειναι στην αντιπολιτευση.
    Απαντω λοιπον οτι δεν θα προτιμουσα κανεναν απο ολους αυτους.

    Οχι μονο λογω ηλικιας, αλλά και γιατι δεν εχουν κανει απολυτως τιποτα στην πολιτικη τους καριερα.

    Το οποιο βεβαια θεωρω οτι ειναι συνηθισμενο οταν μιλαμε για την συντριπτικη πλειοψηφια των ελληνων πολιτικων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κανένα, όλοι μου φέρνουν αναγούλα ιδιαίτερα η δρακουλιάρα που είναι επικίνδυνη (παιδί του μπαμπά, δολοπλόκα και αδίστακτη...).
    Ο "Τίποτα" τίποτα...
    Ο Σαμαράς ταιριάζει πιο πολύ στο προφίλ των ΝΔκρατών, για τον Ψωμό τί να πώ...
    Τους αγνοώ όλους, δεν με ενδιαφέρουν...
    Καλό Σαββατοκύριακο Βαγγέλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θέλω να γίνω φίλος,θέλω να γίνω μέλος,να βγάλω τον Ψωμιάδη αρχηγό τους,τους αξίζει:)
    Πανίκας και ξερό ψωμί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ..αν Αντώνη ο Παπανδρέου συνεχίσει όπως άρχισε και πάει και στην πράξη καλά γιατί αυτό εξαρτάται και από μας και τις συντεχνίες μας, τότε και οι τέσσερις θα είναι εκτός "λειτουργίας"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ...δεν είναι στο χέρι μας να τους αγνοήσουμε φίλε τσότσο, γιατί ένας από αυτους θα είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και με προοπτική κααααάποτε να γίνει και πρωθυπουργός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ...πράγματι κανένας δεν μιλάει για τον Παναγιώτη φίλε vad, όλοι τον θεωρούν γραφικό (και είναι). Απορώ πως αυτός ο άνθρωπος με μόναδικό προσόν το ότι ανήκε στην ΝΔ κατάφερε και εξελέγη νομάρχης!! θα μου πείς εδώ υπήρξε ένα ποσοστό 33% που ήθελε ξανά πρωθυπουργό τον Κ. Καραμανλή που με κάθε αντικειμενικότητα ήταν ο χειρότερος πρωθυπουργός από ιδρύσεως Ελληνικού κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νομίζω πως αό όλους ο Αβραμόπουλος θα μπορούσε να σταθεί καλύτερα τόσο ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όσο και ως διεκδικητής της εξουσίας.

    Πάντως χιουμοριστικά θα πω ότι ως πασόκος θέλω τον Σαμαρά για να γίνει χαμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οχι ευχαριστω...αλλά δεν θα πάρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ndn
    ο Αβραμό είναι ο καλύτερος σίγουρα γιατί ισούται με το μηδέν, οι άλλοι τρεις είναι με αρνητικό πρόσημο ακόμη Νίκο.
    Αγωνίζονται 20 μέρες για ένα διαδικαστικό θέμα, απορώ πως αυτοί οι άνθρωποι θα λύσουν ένα πολιτικό θέμα και πως ένα σοβαρό εθνικό θέμα!!
    Νομίζω πως αυτήν την ΝΔ θα πρέπει οι πολίτες στις επόμενες εκλογές να την βάλουν στη θέση της ελάσσονος αντιπολίτευσης!!
    Αυτή η ΝΔ φοβάται τους πολίτες τι θα ψηφίσουν για αρχηγό και τους απέριψαν, αυτή η ΝΔ φοβάται την Δημοκρατία γι αυτό κυβέρνησαν με ιδιοτελή συμφέροντα ο καθένας τους τα προηγούμενα 5 χρόνια!!
    ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ...νομίζω φαραόνα μου πως δεν θα χρειαστεί να δοκιμάσουμε από αυτή την ΝΔ ποτέ ξανά.
    Αν θέλουν να γίνουν κυβέρνηση θα πρέπει να φροντίσουν να αγαπάνε και να φροντίζουν για όλους τους πολίτες και όχι μόνο για αυτούς που τους ψηφίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παιδιά πολύ υποτίμηση και σαρκασμό βλέπω στα σχόλιά σας και αυτό δεν κάνει καλό στην ορθή πολιτική σκέψη. Έτσι έκαναν και στη ΝΔ για τον Παπανδρέου και την πάτησαν. Στην πολιτική ποτέ μη λες ποτέ. Καλά να είμαστε και θα δούμε τις εξελίξεις. Άραγε, όσοι έζησαν τα γεγονότα του 1965, θα περίμεναν ποτέ ότι ο Μητσοτάκης θα γινόταν πρωθυπουργός της χώρας και μάλιστα με αντίπαλο τον Ανδρέα Παπανδρέου;
    Φοβάμαι μη δούμε και την κόρη του αρχηγό και πρωθυπουργό και ψαχνόμαστε όλοι Πασόκοι και Νεοδημοκράτες.
    Αφού ξέρετε πολύ καλά ότι τις πολιτικές αποφάσεις που νομίζουμε ότι παίρνουμε, μας τις φυτεύει το κατεστημένο στο μυαλό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητε Vagnes χρειαζονται καινουργια προσωπα με καινουργιες ιδεες που θα χαρισουν στην Ελλαδα κατι διαφορετικο.Γινεται μια προσπαθεια τωρα.Ας ελπισουμε οτι κατι θα καταφερουν.Μεχρι τον επομενο πρωθυπουργο πολλα μπορει να εχουν αλλαξει.
    Υ.Γ σου εχω στειλει απαντηση στο mail σου στις 27 ΟΚΤ.Σημερα μου ηλθε πισω οτι δεν παρεληφθη.Δεν ξερω τι συμβαινει και αν το εχεις παρει.
    Αχ αυτη η ασχετοσυνη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. φίλε μου νέο πολιτ. συστ αν συμφωνήσουμε ότι η κυβέρνηση των προηγούμενων 5 ετών ήταν η χειρότερη από ιδρύσεως Ελληνικού κράτους, τότε της αξίζει αυτή η υποτίμηση και με δεδομένο ότι τίποτα δεν θεωρούν προς το παρόν απαραίτητο να αλλάξουν δικαίως υποτιμούμε και αυτούς που διεκδικούν την προεδρία της.

    Προσωπικά επιθυμώ ένα κόμμα που θα στηρίζεται στην ιδιωτική πρωτοβουλία και στη θέσπιση κινήτρων και αξιοκρατίας με κοινωνική ευαισθησία για τους ασθενέστερους, με κοινωνική πρόνοια και με ένα κράτος ελεγκτή, αλλά τέτοιο κόμμα δυστυχώς δεν είναι η ΝΔ.
    Η ΝΔ δεν κατάφερε να ελέγξει τίποτα ούτε καν τα ίδια τα μέλη της κυβέρνησης της, διόρισε ασύστολα, ξόδεψε δημόσιο έσοδα και εισφορές ταμείων αλόγιστα, μέλη της καταχράστηκαν την εμπιστοσύνη και όχι μόνον, που τους έδειξε ο Ελληνικός λαός.
    Αυτή η ΝΔ και τα πολλά φθαρμένα πρόσωπα που την αποτελούν πρέπει να αποσυρθεί φίλε μου και τη θέση της να πάρει ένα άλλο κόμμα που να σέβεται τις αρχές μιας κεντροδεξιάς παράταξης, μιας κεντροδεξιάς θεωρίας που γίνεται πράξη στην κοινωνία και όχι πλούτος στις τσέπες των μελών της. Αυτή η ΝΔ στηρίζεται μόνο στις γνωριμίες στις πελατειακές σχέσεις και στις "εξυπηρετήσεις" των ψηφοφόρων της και μόνον, γι αυτό και το ποσοστό της στις εκλογές ήταν τόσο παράλογα υψηλό, γιατί την ψήφισαν όλοι αυτοί που περιμένουν να ωφεληθούν από τις γνωριμίες και τις ποικιλώνυμες προσωπικές διασυνδέσεις.

    Μπορεί πράγματι να έρθει η ώρα αυτή η ΝΔ χωρίς σαρωτικές αλλαγές να κυβερνήσει και πάλι, αλλά τότε δεν θα φταίει κανένα σύστημα ή τα ΜΜΕ γι αυτό αλλά η πολιτική ανωριμότητα και τα ιδιοτελή συμφέροντα αυτών που θα την ξαναεμπιστευτούν.
    Για μένα είναι ξεκάθαρο ένα κόμμα σύγχρονα κεντροδεξιό χρειάζεται ο τόπος, αυτή τη ΝΔ που ζήσαμε και που φαίνεται ότι φοβάται τη Δημοκρατία δεν μας χρειάζεται.

    ΥΓ Σου έστειλα email γιατί δεν μπορώ να μπω στο ιστολόγιο σου, βγάζει μήνυμα λάθους. Το έχεις ελέγξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. πρασινο λικερ πράγματι γίνεται μια προσπάθεια τώρα και θα πρέπει όλοι όχι μόνο να την αγκαλιάσουμε αλλά και την στηρίξουμε με όλη μας την θετική πρακτική συμετέχοντας όπου μας δίνεται η δυνατότητα.
    Ένα θετικό μέτρο αποτυχαίνει μόνο όταν εμείς σταθούμε δίπλα του με δυσπιστία.
    Τούτη η κυβέρνηση προσπαθεί να αλλάξει πολλά εμείς όμως θα πρέπει να είμαστε αυτοί που θα τα κατοχυρώσουμε και θεσμικά με την απαίτηση μας, εμείς είμαστε εκείνοι που μπορούμε να τους δώσουμε αξία.

    ΥΓ δεν πήρα το μήνυμα σου είναι αλήθεια αλλά χαίρομαι που πήρες εσύ το δικό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

σπείρε μια σκέψη, κάθε σπόρος είναι μια λαχτάρα.

ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Ετικέτες

πολιτική (82) ποίηση (70) κοινωνία (69) πολιτική σάτυρα (12) πολίτης (11) σάτιρα (10) σύνθεση (10) άνθρωπος (9) Επανω-πολιτικη (7) παιδεία (7) φιλοσοφείν (7) Ελλάδα (6) αυτοκριτική (6) ευχές (6) θρησκεία (6) πολιτική ηγεσία (6) ψήφος (6) ΠΑΣΟΚ (5) άποψη (5) Οικονομική κρίση (4) νέοι (4) παιχνιδι (4) φωτογραφία (4) bloggers (3) ΝΔ (3) Πίστη (3) αγανακτισμένοι (3) αξιοκρατία (3) αξιολόγηση (3) αφιέρωση (3) ζωή (3) κοινωνική συνείδηση (3) κρίση (3) νέα κυβέρνηση (3) υγεία (3) φιλία (3) χιούμορ (3) ψυχολογία (3) 28δις (2) Έλληνες (2) Δημοκρατικοί (2) Ομπάμα (2) Προεδρική Δημοκρατία (2) ΣΥΡΙΖΑ (2) ανέκδοτο (2) αντίο (2) αποχή (2) απόψεις (2) βατοπέδι (2) δημοσκόπηση (2) εκλογές (2) ευρωεκλογές (2) ευχή (2) καθημερινότητα (2) κριτική (2) ποδήλατο (2) πολιτική πρόταση (2) πολιτική ωριμότητα (2) συνέδριο (2) συνδιάσκεψη (2) συνεργασία (2) τεστ (2) τηλεόραση (2) τράπεζες (2) χ (2) χοίροι (2) ... ... ... (1) 1821 (1) 1989 (1) 2009 (1) NO INDIA (1) blogs (1) e-διαδήλωση (1) slide (1) viza (1) Γιώργος (1) Δημόσιο (1) Διεθνισμος (1) Ελληνικη γλωσσα (1) Επανω-προτασεις (1) Ευρώπη (1) Ιωαννινα (1) ΜΜΕ (1) Μαρία (1) ΟΛΠ (1) ΟΤΕ (1) Π.Ο.Υ. (1) Παπανδρέου (1) Πολυτεχνείο (1) Σημίτης (1) αγάπη (1) αγώνες (1) αδικία (1) αθωπνορς (1) αισιοδοξία (1) αισχος (1) αισχροκέρδεια (1) ακρόαμα (1) αλλαγη νομων (1) αμπελοφιλοσοφείν (1) αναξιοπιστία (1) ανεργία (1) αντίδραση (1) αξία (1) αξιοπιστία (1) αποδοχή (1) αποτέλεσμα (1) αποτέφρωση (1) αποτελέσματα (1) αποψη (1) αριστερά (1) ασυδοσία (1) ασφαλιστικό (1) αυτάρκεια (1) βάση του 10 (1) βίοι παράλληλοι (1) βιντεοσυνθέσεις (1) βουλή (1) γέλιο (1) γνωριμία (1) γρίππη (1) δάνειο (1) δημοσιευμένο άρθρο (1) δημοσιο (1) διάγγελμα (1) διάλειμμα (1) διαμαντι (1) διαμαρτυρία (1) διαπίστωση (1) διαπλοκή (1) δράση (1) εαυτός (1) ειρωνία (1) ελευθερία (1) ελπίδα (1) επιλογή (1) επιμόρφωση (1) επιχειρήσεις (1) επιχειρηματικότητα (1) εργασία (1) ευθύνη (1) εφαρμογή νόμων (1) εφεγαλκος (1) ηγέτης (1) ηλικία (1) θοες (1) ιατρική (1) ιστορία (1) κήπος (1) κίνητρα (1) καθηγητές (1) καπιταλισμός (1) καταλήψεις (1) κοινή λογική (1) κοινότητα (1) κοσμημα (1) κυβέρνηση (1) κόμματα (1) κόσμος (1) λευκό (1) λιμάνια (1) μέτρα (1) μαργαριτάρια (1) μνήμες (1) μουσική (1) νέα γενιά (1) νέο κόμμα (1) οικονομια (1) ομαδικο μυθιστορημα (1) ορφάνια (1) παγκοσμιοποίηση (1) παιδιά (1) παραμύθι (1) περιπετεια (1) πλανήτης (1) πλούτος (1) ποδόσφαιρο (1) πολίτευμα (1) πολη (1) πολιτική ποίηση (1) πολιτικο διλλημα (1) πολιτικό λογοπαίγνιο (1) προανακριτική (1) προβληματισμός (1) πρωταπριλιά (1) ραδιόφωνο (1) σκάνδαλο (1) σοφία (1) σπίτι (1) συναίσθημα (1) συντεχνίες (1) σύμπνοια (1) σύμπτωση (1) σύνθημα (1) σύνοδος (1) σύστημα (1) τύχη (1) φάρμακα (1) φθινόπωρο (1) χρήμα (1) χόμπυ (1) ψωμί (1) ωριμότητα (1) ωριμότητα πολιτική (1)

η ωρα κανει καλα τη δουλειά της, ΕΜΕΙΣ;