ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ




Θα γίνεις πολύ φίλος με τον εχθρό σου

όταν και οι δυό σας πεθάνετε.

Χαλίλ Γκιμπράν.









...ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΩΤΟ & ΠΟΙΗΣΗ

...ΕΔΩ ΓΙΑ  ΦΩΤΟ & ΠΟΙΗΣΗ
κλικ στην εικόνα για τα φωτοποιήματα

ΛΕΥΚΕΣ ΑΠΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ





ΑΙΣΘΆΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΙΑ ΥΠΟΧΡΈΩΣΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ,
όλους εσάς που θα απέχετε από τις ΕΥΡΩεκλογές ή θα ρίξετε λευκό που μετράει ακριβώς σαν αποχή,
γιατί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ παραδέχεστε σιωπηλώς,
με την τιμητική προς εμένα ενέργεια σας,
πως διαθέτω υψηλότερο πολιτικό κριτήριο και πνευματικό επίπεδο από όλους εσάς,
αφού εν λευκώ με εξουσιοδοτείτε να αποφασίσω για τη Ελληνική συμμετοχή στο ΕΥΡΩκοινοβούλιο.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΑΥΤΗ...

ΑΡ.ΠΑ*............ =(*ΑΡ. Παυλίδης)
και Vagnes

ΥΓ:Αποστείλατε σας παρακαλώ τάχιστα τις ταυτότητες σας στην οδό: ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ 22 ΙΩΑΝΝΙΝΑ, εφ΄όσον επιθυμείτε να σας εκφράσω εγώ...

11 σχόλια:

  1. Όταν παραδέχεσαι ότι ΛΕΥΚΟ και ΑΠΟΧΗ είναι το ίδιο, έμμεσα ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ότι αλλοιώνεται η πραγματική βούληση του εκλογικού σώματος προς όφελός τους! Και αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
    ΛΕΥΚΟ σημαίνει "αποδέχομαι τις διαδικασίες σας και τους θεσμούς σας απλώς δε με εκφράζει κάποιος από τους υποψήφιους και έτσι ρίχνω λευκό..."
    ΑΠΟΧΗ σημαίνει "δε δέχομαι να συμμετάσχω σε μία διαδικασία στημένη, που το γέρνω λίγο προς τα δεξιά ή τα αριστερά, δεν ενοχλεί αυτούς που τη συνέλαβαν και την υλοποίησαν. Δε νομιμοποιώ την πρακτική σας και την κομπίνα σας, για την οποία πέρα από μία τυπική διαδικασία αποδοχής σας κάθε 5 χρόνια, ουδέποτε ρωτήθηκα και μου επετράπει να φέρω γνώμη. Οι διαταγές σας μου επιβάλλονται ως "οδηγίες" που πρέπει να τηρήσω και οδηγείτε το καράβι όπου και όπως σας βολεύει...
    Ε!Λοιπόν δεν είμαι πρόβατο και ακόμη χειρότερα για εσάς δε μπορείτε να με κατατάξετε και να ξέρετε τις απόψεις μου! Δεν υποτάσσομαι και αυτό σας φοβίζει...! Δεν αποδέχομαι την εικονική δημοκρατία σας ούτε σας εξουσιοδοτώ για τη ζωή μου..."
    ΑΠΕΧΩ συνειδητά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα είμαι λίγο σκληρός φίλε μου antinemeci, αλλά χρειάζεται πίστεψε με για να βγάλουμε αν θέλουμε χρήσιμα συμπεράσματα.

    Παρόλο λοιπόν που οι διαταγές τους, όπως λες στο σχόλιο σου, σου επιβάλλονται ως "οδηγίες" που πρέπει να τηρήσεις και οδηγούν το καράβι όπου και όπως τους βολεύει... ζεις και συ σε αυτή την κοινωνία και δεν έχεις μια πρόταση να μου κάνεις να ξεφύγω και γω από τον κλοιό που και σένα και μένα ασφυκτικά μας πιέζει.

    Ζεις σε τούτη την κοινωνία και φαντάζομαι επωφελείσαι από τα θετικά της.
    Φαντάζομαι πως έργάζεσαι έστω και αν αναγκάζεσαι σε συμβιβασμούς. Συμβιβασμούς κάνεις όταν πρόκειται για τη δουλειά σου, όταν όμως πρόκειται για την προοπτική του τόπου αυτού αν δεν συμβιβαστείς με κάποιο από τα 27 κόμματα που συμμετέχουν στις εκλογές αυτές, έχεις στοιχειώδη ενεργού πολίτη υποχρέωση, να ιδρύσεις εσύ ένα νέο κόμμα που να δίνει και σε μένα τη διέξοδο που και γω μαζί σου αν θες αναζητώ.

    Υπάρχουν 27 κόμματα και 594 υποψήφιοι για την ευρωβουλή, με ποιά σοβαρή ανάλυση κατέληξες στην ολική απόριψη των πάντων; Δεν είναι τουλάχιστον άδικο να απορίπτεις συλλήβδην όλους χωρίς τους πιο πολλούς ούτε καν να τους έχεις μελετήσει;

    Λες ότι δεν σου επιτρέπεται να λες τη γνώμη σου και αυτό σε εξοργίζει αλλά εσύ κάνεις ακριβώς τα ίδια στα κόμματα που απορίπτεις χωρίς να θεωρείς ότι είναι υποχρέωση σου, να τα μελετήσεις.

    Είναι έξω από λογική και πολιτική άποψη να εξακολουθείς να ζείς σε τούτη τη κοινωνία και να αποδέχεσαι μόνο όσα ικανοποιούν τα γούστα και τις ορέξεις σου και να αφήνεις τις υποχρεώσεις σου να τις εκτελεί ο Παυλίδης ή εγώ.

    Απόδειξέ μου λογικά πως γινεται με τη δική σου αποχή να πάνε τα πράγματα προς το καλύτερο!
    Η δική σου αποχή είναι άρνηση της πραγματικότητας στην οποία ζεις και ζούμε. Με άρνηση ποτέ δεν χτίστηκε τίποτα, μόνο με θέση και συ θέση δεν μου προβάλεις καμία με το σχόλιο σου.
    Δεν προβάλλεις ή απαξιείς να προβάλλεις μια θέση σε μένα που δεν είμαι εχθρό σου.
    Εξοργίζεσαι με την εξουσία αλλά ξεσπάς επάνω μου αφού με αφήνεις αβοήθητο στην ζωή μου και στην πραγματικότητα μου που επιθυμώ να ζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μία συνολική αποχή από τις Ευρωεκλογές θα σήμαινε κατάρρευση της κομπίνας που τόσο καλά έχει στηθεί.Απόδειξη;Δεν ψηφίζουν ΟΛΑ τα κράτη με ενιαίο εκλογικό σύστημα!Άλλη απόδειξη;Η Ελλάδα με 11.000.000 περίπου πληθυσμό βγάζει 22 ευρωβουλευτές,η Ολλανδία με 6.000.000 βγάζει 25!
    Πού είναι ακριβώς η αντιπροσωπευτική δημοκρατία που σε έπεισαν ότι πρέπει να υποστηρίξεις; Δεν πρόκειται για αναλογική εκροσώπηση άρα στην "δημοκρατική" ευρώπη κάποια κράτη έχουν βαρύνουσα γνώμη και αυτό δεν το καθορίζει η πληθυσμιακή τους υπεροχή!
    Ετοιμάζουν την Ευρώπη του "διευθυντηρίου των Βρυξελλών" και των "υπερεθνικών κέντρων αποφάσεων" αλλά μας ζητάνε να επιλέξουμε από εθνικά κόμματα!Δηλαδή, αυτοί που πιστεύουν ότι η Ευρώπη έγινε για καλό και ότι πρέπει να ενωθεί και να καθορίζονται όλα από ένα κέντρο, δεν καλούνται να ψηφίσουν ευρωπαϊκούς συνδυασμούς(που θα είχε μία λογική)αλλά κόμματα που στο δρόμο προς τις Βρυξέλλες ξεχνάνε την εθνική τους ταυτότητα και γίνονται μέρη ευρωπαϊκών συνόλων.Έτσι ούτε εκπροσώπους που θα παλέψουν για τη διεκδίκηση των εθνικών συμφερόντων έχουμε,ούτε πραγματική εκπροσώπηση αφού άλλα λένε ως εθνικά κόμματα και άλλα ακολουθούν ως ομάδα δεξιών, σοσιαλιστών κλπ.Συνήθως διαπλέκονται για να λειτουργούν ως λομπίστες και να προωθούν τα συμφέροντα πολυεθνικών εταιρειών.Πχ ο Χατζηδάκης που ανήκε στο λόμπι των αυτοκινητοβιομηχανιών... και δεν έχουμε καν αυτοκινητοβιομηχανία!!!(Σχετικό άρθρο είχε γραφτεί στους Times)
    Από εκεί και πέρα διαφωνούμε στη θεώρηση των πραγμάτων και αυτό δεν είναι κακό...
    Εσύ λες ότι καλώς ή κακώς αυτό είναι το σύστημα και πρέπει να το ακολουθούμε...
    Εγώ πιστεύω ότι τα σάπια συστήματα ΠΡΕΠΕΙ να απορρίπτονται και αυτό μόνο ο κόσμος μπορεί να το κάνει.Δεν αρκούμαι να επιλέξω στον φαινομενικά λιγότερο κακό!Θέλω τουλάχιστον η επιλογή μου να γίνεται σεβαστή, με διαφανείς διαδικασίες, με ισονομία (απλή αναλογική χωρίς παραλλαγές).Πώς θα πάρει πχ η ΝΔ τις ψήφους ενός αριστερού κόμματος που δεν έπιασε το όριο;Τι λογική είναι να παίρνουν οι "αποδοκιμασμένοι" τις ψήφους αυτών που τους αποδοκίμασαν;
    Η νοθεία περιλαμβάνει και άλλους τρόπους.Tη φίμωση των μικρότερων κομμάτων και προβολή αυτών που θέλουν (έστω και αν οι "οικολόγοι" και η "δράση" ήταν κομμένοι έτυχαν προβολής αφού από κάποιους προωθούνται ενώ κάποια άλλα κόμματα δεν ακούστηκαν καν!)
    Εγώ και συ μπορεί να μπορούμε να πληροφορηθούμε και με άλλους τρόπους αλλά η πλειοψηφία των μεγαλύτερων ακούει και βλέπει κατά βάση Κωστάκη-Γιωργάκη και (λιγότερο)τους άλλους κοινοβουλευτικούς. Τους υπόλοιπους ούτε που τους ξέρει, ούτε που τους έχει ακούσει...Κατά τα άλλα ασκούμε το δημοκρατικό μας δικαίωμα μετά από επιλογή!
    Τι δικαίωμα δημοκρατικής επιλογής έχεις αλήθεια όταν το κόμμα σου ορίζει ποιον θα ψηφίσεις; Τι εννοώ; Ας πούμε ότι ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ και δε θέλεις τον Πα/νου αλλά θέλεις τον 15ο(πχ)που θεωρείς έντιμο, μορφωμένο και ικανό να σε εκπροσωπήσει επάξια στην ΕΕ. Μπορείς να τον επιλέξεις; Δεν είναι αυτό αλλοίωση της επιλογής σου; (Συνέχεια...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. (Συνέχεια..)
    Θα σου πω και το άλλο.Αύριο περιμένω μεγάλη νοθεία που κανείς δε θα ασχοληθεί.(Θα εξαρτηθεί από τα συμφέροντα των νταβατζήδων)Όπως άλλωστε έγινε και στις εκλογές του 2007, και πιστεύω ότι γίνεται πάντα ιδίως από τότε που οι δημοσκοπήσεις πέφτουν διάνα(!) στις προβλέψεις τους... !
    Το 2007 το αναφέρω επειδή ακόμα και ο Τριανταφυλλόπουλος(αυτή η λέρα)έβγαλε το σκάνδαλο με τα εκλογικά τμήματα που είχαν ψηφίσει 300 και ο Βουλγαράκης είχε πάρει 600 σταυρούς!!!(Τα νούμερα τυχαία, το όνομα πραγματικό) Επίσης ο Παπαθεμελής φώναζε για νοθεία και για το ότι δεν έδιναν ψηφοδέλτια του κόμματός του σε πολλά εκλογικά τμήματα (νοθεία είναι αυτό) και δεν είδα κανενός να ιδρώνει το αυτί!
    Άλλη περίπτωση(φίλου), πήγε να ψηφίσει και δεν του έδωσαν το ψηφοδέλτιο του Λεβέντη. Η εκπρόσωποι των κομμάτων έπιναν καφέ στην αυλή και χρειάστηκε να κάνει ολόκληρη φασαρία για να πείσει τον εισαγγελέα να πάρει τα πόδια του και να πάει να καταγράψει την καταγγελία και να διερευνήσει το θέμα! Αφού ο εισαγγελέας προσπάθησε να το παίξει συγκαταβατικός και να τον πείσει να μην το καταγγείλει,στο τέλος αναγκάστηκε να δεχτεί την καταγγελία για να συνεχιστεί η διαδικασία.Οι εκπρόσωποι των κομμάτων;"Διαφυλλάσουν" τη "δημοκρατία"! Υποθέτω ότι και ο εισαγγελέας θα πέταξε στο καλάθι την καταγγελία βρίζοντας που κάποιος "τρελός" τον σήκωσε από τον καφέ του...
    Το αποκορύφωμα είναι ότι ο φίλος μου ΔΕ θα ψήφιζε Λεβέντη, αλλά έκανε τη φασαρία επειδή δεν ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και αυτό δεν είναι εκλογές. Επίσης μου είπε ότι δεν είναι σίγουρος ότι δεν έλειπαν και άλλα ψηφοδέλτια, αφού του έδωσαν ένα πάκο και δεν ήξερε όλους τους συνδυασμούς...
    Για την αυριανή νοθεία κάτι ακόμα με "πονηρεύει"... η τόση φασαρία για την εγκύκλιο Σανιδά για προσοχή στη διαδικασία! Αυτό λογικά είναι μία τυπική εσωτερική διαδικασία που ποτέ δε δίνεται διάσταση. Όταν όμως γράφεται παντού λες και πρόκειται γαι κάτι ιδιαίτερο και προέρχεται από ένα φασιστοειδές που έχει καταλήσει κάθε έννοια του θεσμού της δικαιοσύνης (βασικού πυλώνα της δημοκρατίας)κάτι βρωμάει εδώ... Εκτός και αν νομίζουν ότι έτσι θα μας πείσουν ότι ο Σανιδάς δεν είναι υστερόβουλος και "κόπτεται" για τη δημοκρατία!Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο σημαίνει ότι οι νταβατζήδες έχουν κάποιο σκοπό και ενισχύει αυτό που είπα για το ρολο τους στην εκλογική διαδικασία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραία όλα αυτά αλλά η αποχή είναι λευκή επιταγή. Δε βοηθάς σε τίποτα με την αποχή και δε θα χάσει κανένας τον ύπνο του, αν εσύ δεν πας να ψηφίσεις φίλε μου. Ίσα-ίσα που τα δυο μεγάλα κόμματα τρίβουν τα χέρια τους με την αναμενόμενη μεγάλη αποχή, γιατί το μόνο σίγουρο είναι πως, αν ψήφιζες, δε θα ψήφιζες αυτούς. Η αποχή ποτέ δεν άλλαξε την κατάσταση, παρά μόνο αρνητικά, με την ενίσχυση ακροδεξιών κομμάτων, οι οπαδοί των οποίων αποκλείεται να μην τα ψηφίσουν.

    Και μη μας λες ότι τα κόμματα επιβάλλουν τον υποψήφιο που θα ψηφίσεις. Μερικά όντψς το προσπαθούν φιλότιμα, αλλά εσένα δε σε εμποδίζει κανείς να ψηφίσεις όχι μόνο τον 15ο αλλά και τον 21ο υποψήφιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κατ αρχή φίλε μου antinemeci να σου πως πως η εκπροσώπηση στο ευρωπαικό κοινοβούλιο είναι εις βάρος των χωρών που έχουν μεγάλο πληθυσμό, αν θες δες εδώ:http://www.europarl.europa.eu/elections2009/countries/default.htm?language=EL. Η Ολλανδια έχει 16.000.000 πληθυσμό και όχι 6.000.000. Η Αγγλία έχει πληθυσμό 61.000.000 και έχει ευρωβουλευτές 72 ενω θα έπρεπε αναλογικά με Ελλάδα να έχει 6 φορές περισσότερους δηλ 132 ευρωβουλευτές κλπ

    Το διαδίκτυο είναι πιο δημοκρατικό από τα ΜΜΕ και κάθε μέρα όλο και πιο πολλοί μπορούν να πληροφορούνται αν ενδιαφέρονται τι ακριβως συμβαίνει και στα μικρά κόμματα.

    Απορίπτεις τα σάπια συστήματα τα απορίπτω και γω, αλλά από την άλλη δεν μου προτείνεις κάτι ρεαλιστικό και χειροπιαστό που να μην είναι ή έστω να είναι λιγότερο σάπιο.

    Στις ευρωεκλογές σε όλες τις χώρες και στην Ελλάδα, ισχύει αποκλειστικά η απλή αναλογική και κανένας δεν κλέβει ψήφους από κανένα. Για να βγάλει πχ κάποιο κόμμα μια έδρα για ευρωπ. κοινοβούλιο χρειαζεται 4,54% που είναι η διαίρεση του 100 με τις 22 εδρες. Δεν ισχύει λοιπόν αυτό που λες περί κλοπής εδρών.

    Αυτό που λες για τους υποψηφίους και την επιλογή τους συμφωνώ και γω πως θα έπρεπε να μου δίνει το δικαίωμα έγώ να αποφασιζω ποιος θα με εκπροσωπήσει....
    ...συνεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...όσο αναφορά την νοθεία που λες αποιδείχτηκε πως αυτό που έκανε ο Τριανταφυλόπουλος τελικά δεν πέρασε στα αποτελέσματα. Έγινε πολύς θόρυβος αλλά δεν υπήρχε θέμα τελικά.

    Αυτά που λες περί νοθείας μπορεί να θέλουν μερικοί να τα κάνουν αλλά αν έχεις βρεθεί σε εφορευτική επιτροπή (εγώ εχω βρεθεί) σου λέω είναι απίθανο εως αδύνατο να συμφωνήσουν όλοι να γίνει συγκεκριμμένη νοθεία υπέρ ενός και μόνο κόμματος. Μη ξεχνάς πάντα υπάρχουν και τα αποτελέσματα των προηγούμενων εκλογών και τα αποτελέσματα δεν μπορούν να μαγειρευτούν καθόσον υπάρχουν και οι συγκρίσεις.
    Στα περισσότερα άλλωστε εκλογικά κέντρα υπάρχουν και οι εκλογικοί αντιπρόσωποι των κομμάτων, που έτσι καθισταται ακόμη πιο δύσκολο να παραποιηθούν αποτελέσματα.Αν σε κάθε κέντρο σου λεω υπάρχουν έστω δύο μόνο αντιπρόσωποι κομμάτων πως θα συμφωνηθεί να τροποποιηθούν τα αποτελέσματα υπερ ποιου κόμματος; κλπ

    Καλέ μου φίλε πάρε τα καλά της ΕΕ (που τα παίρνουμε και συ και γω και όλοι) και πάλεψε μαζί με μένα και με τόσους άλλους πολίτες για κάτι καλύτερο, αλλά μη κάνεις το λάθος και δεν συμμετέχεις εσύ ενας πολίτης με άποψη που το πρωταρχικό σου καθήκον είναι να συμμετέχεις δίπλα μου και όχι να απέχεις απεναντί μου.

    Ειλικρινά θα χαρώ πολύ να μου πεις αύριο ότι ψήφισες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. aurora Borealis έχει δίκιο ο antinemecis ότι δεν μπορείς να ψηφίσεις όποιον θέλεις. Αν ας πούμε το ΠΑΣΟΚ βγάλει 9 εδρες στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο θα πάνε οι 9 πρώτοι του ψηφοδελτίου του. Στις ευρωεκλογές δεν χρειάζεται σταυρός ακριβώς γι αυτό το λόγο.

    Τα λες υπέροχα όμως τα λόγια αυτά για την αποχή και ποιόν τελικά βοηθά και ελπίζω να επηρεάσεις και συ τον φίλο μας, όπως προσπαθώ να κάνω και γω με όλους όσους σκέφτονται να απέχουν.

    Να είσαι καλά και πάρε φόρα από τώρα να ψηφίσεις του χρόνου στις βουλευτικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ηρθα εδώ γιά να γράψω υπέρ της ΑΠΟΧΗΣ... αλλά δεν νομίζω ότι έχω να δώσω καλύτερα επιχειρήματα από αυτά του Antinemecis... χωρίς να απορρίπτω την Δημοκρατία και τις διαδικασίες της, λέω ότι ΣΗΜΕΡΑ που ΟΛΟΙ έχουν αποδεχτεί την ερμηνεία της αποχής σαν ΚΑΘΟΛΙΚΗ απόρριψη του συνόλου των κομμάτων, μηχανισμών και διαδικασιών, η πιό ΠΟΛΙΤΙΚΗ πράξη είναι η αποχή... και ΑΡΝΟΥΜΑΙ να συμμετάσχω στην διαδικασία της επιλογής του "βιαστή" μου γιά την επόμενη τετραετία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ...είναι πολύ φτωχά τα επιχειρήματα μου σχολιαστή αν η μη συμμετοχή έγινε ώριμη πολιτική πράξη.
    Επιλέγω προσωπικά, στην περίπτωση αυτή, την ανωριμότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

σπείρε μια σκέψη, κάθε σπόρος είναι μια λαχτάρα.

ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Ετικέτες

πολιτική (82) ποίηση (70) κοινωνία (69) πολιτική σάτυρα (12) πολίτης (11) σάτιρα (10) σύνθεση (10) άνθρωπος (9) Επανω-πολιτικη (7) παιδεία (7) φιλοσοφείν (7) Ελλάδα (6) αυτοκριτική (6) ευχές (6) θρησκεία (6) πολιτική ηγεσία (6) ψήφος (6) ΠΑΣΟΚ (5) άποψη (5) Οικονομική κρίση (4) νέοι (4) παιχνιδι (4) φωτογραφία (4) bloggers (3) ΝΔ (3) Πίστη (3) αγανακτισμένοι (3) αξιοκρατία (3) αξιολόγηση (3) αφιέρωση (3) ζωή (3) κοινωνική συνείδηση (3) κρίση (3) νέα κυβέρνηση (3) υγεία (3) φιλία (3) χιούμορ (3) ψυχολογία (3) 28δις (2) Έλληνες (2) Δημοκρατικοί (2) Ομπάμα (2) Προεδρική Δημοκρατία (2) ΣΥΡΙΖΑ (2) ανέκδοτο (2) αντίο (2) αποχή (2) απόψεις (2) βατοπέδι (2) δημοσκόπηση (2) εκλογές (2) ευρωεκλογές (2) ευχή (2) καθημερινότητα (2) κριτική (2) ποδήλατο (2) πολιτική πρόταση (2) πολιτική ωριμότητα (2) συνέδριο (2) συνδιάσκεψη (2) συνεργασία (2) τεστ (2) τηλεόραση (2) τράπεζες (2) χ (2) χοίροι (2) ... ... ... (1) 1821 (1) 1989 (1) 2009 (1) NO INDIA (1) blogs (1) e-διαδήλωση (1) slide (1) viza (1) Γιώργος (1) Δημόσιο (1) Διεθνισμος (1) Ελληνικη γλωσσα (1) Επανω-προτασεις (1) Ευρώπη (1) Ιωαννινα (1) ΜΜΕ (1) Μαρία (1) ΟΛΠ (1) ΟΤΕ (1) Π.Ο.Υ. (1) Παπανδρέου (1) Πολυτεχνείο (1) Σημίτης (1) αγάπη (1) αγώνες (1) αδικία (1) αθωπνορς (1) αισιοδοξία (1) αισχος (1) αισχροκέρδεια (1) ακρόαμα (1) αλλαγη νομων (1) αμπελοφιλοσοφείν (1) αναξιοπιστία (1) ανεργία (1) αντίδραση (1) αξία (1) αξιοπιστία (1) αποδοχή (1) αποτέλεσμα (1) αποτέφρωση (1) αποτελέσματα (1) αποψη (1) αριστερά (1) ασυδοσία (1) ασφαλιστικό (1) αυτάρκεια (1) βάση του 10 (1) βίοι παράλληλοι (1) βιντεοσυνθέσεις (1) βουλή (1) γέλιο (1) γνωριμία (1) γρίππη (1) δάνειο (1) δημοσιευμένο άρθρο (1) δημοσιο (1) διάγγελμα (1) διάλειμμα (1) διαμαντι (1) διαμαρτυρία (1) διαπίστωση (1) διαπλοκή (1) δράση (1) εαυτός (1) ειρωνία (1) ελευθερία (1) ελπίδα (1) επιλογή (1) επιμόρφωση (1) επιχειρήσεις (1) επιχειρηματικότητα (1) εργασία (1) ευθύνη (1) εφαρμογή νόμων (1) εφεγαλκος (1) ηγέτης (1) ηλικία (1) θοες (1) ιατρική (1) ιστορία (1) κήπος (1) κίνητρα (1) καθηγητές (1) καπιταλισμός (1) καταλήψεις (1) κοινή λογική (1) κοινότητα (1) κοσμημα (1) κυβέρνηση (1) κόμματα (1) κόσμος (1) λευκό (1) λιμάνια (1) μέτρα (1) μαργαριτάρια (1) μνήμες (1) μουσική (1) νέα γενιά (1) νέο κόμμα (1) οικονομια (1) ομαδικο μυθιστορημα (1) ορφάνια (1) παγκοσμιοποίηση (1) παιδιά (1) παραμύθι (1) περιπετεια (1) πλανήτης (1) πλούτος (1) ποδόσφαιρο (1) πολίτευμα (1) πολη (1) πολιτική ποίηση (1) πολιτικο διλλημα (1) πολιτικό λογοπαίγνιο (1) προανακριτική (1) προβληματισμός (1) πρωταπριλιά (1) ραδιόφωνο (1) σκάνδαλο (1) σοφία (1) σπίτι (1) συναίσθημα (1) συντεχνίες (1) σύμπνοια (1) σύμπτωση (1) σύνθημα (1) σύνοδος (1) σύστημα (1) τύχη (1) φάρμακα (1) φθινόπωρο (1) χρήμα (1) χόμπυ (1) ψωμί (1) ωριμότητα (1) ωριμότητα πολιτική (1)

η ωρα κανει καλα τη δουλειά της, ΕΜΕΙΣ;