ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ




Θα γίνεις πολύ φίλος με τον εχθρό σου

όταν και οι δυό σας πεθάνετε.

Χαλίλ Γκιμπράν.









...ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΩΤΟ & ΠΟΙΗΣΗ

...ΕΔΩ ΓΙΑ  ΦΩΤΟ & ΠΟΙΗΣΗ
κλικ στην εικόνα για τα φωτοποιήματα

ΠΩΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΣΠΡΟ…

...η άλλως τι είναι πολιτική!!!

Είναι αρχή μου να μη γράφω για τα αρνητικά της πολιτικής που συμβαίνουν γύρω μας, στο τόπο μας, μου αρέσει σχεδόν πάντα να μιλώ μόνο για τα θετικά.
Το κάνω αυτό συνειδητά, γιατί πιστεύω πως έτσι δεν θα απαξιώνεται η πολιτική δεν θα εξευτελίζονται οι πολιτικοί και έτσι θα ενδιαφέρονται κάθε μέρα και περισσότεροι πολίτες που θα ήθελαν να ασχοληθούν μαζί της, να πολιτικοποιηθούν δηλ. με σκοπό να γίνουν ενεργοί πολίτες και με την προοπτική μια μέρα να διοικήσουν, να κυβερνήσουν αυτό τον τόπο.
Να αντικαταστήσουν με αυτό τον τρόπο, όλους αυτούς που έχουμε κουραστεί να τους βλέπουμε και να τους ακούμε.

Αυτό λοιπόν θα κάνω και σήμερα, θα ασχοληθώ με τα θετικά αρχίζοντας από το σημείο συν, που όλοι γνωρίζουμε πως γράφεται έτσι: + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +...
...ακριβώς αυτό το σημείο το κατ εξοχήν θετικό, επαναλαμβανόμενο περιγράφει τι απέγινε η ιστορία με το Βατοπέδιο και μιλάω για ιστορία, προσέχω τα λόγια μου, δεν μιλάω για σκάνδαλο όπως μερικοί μας λένε για να απαξιώνουν την πολιτική και να μας σπρώχνουν στο δρόμο της αδιαφορίας και της μη συμμετοχής στα κοινά!!!

Τα πολλά συν, οι πολλοί σταυροί με άλλα λόγια, μεταδίδουν συγχρόνως και ένα άλλο μήνυμα. Μας δείχνουν πως και που έχει ενταφιαστεί η ιστορία του Βατοπεδίου.
Δεν θα ασχοληθούμε ξανά μ΄ αυτήν.
Είναι μια αρνητική ιστορία που πέρασε και εκτός αυτού απέθανε, ενταφιάστηκε ήδη και σαν καλοί χριστιανοί που είμαστε, γνωρίζουμε πως : Κάθε νεκρός δεδικαίωται, άρα και η ιστορία του Βατοπεδίου δικαιούται να δικαιωθεί, αφου απέθανε!!!

Αν πηγαίναμε σε διάφορες προανακριτικές θα υπήρχαν αλλεπάλληλα δικαστήρια, που πολιτικοί θα δίκαζαν πολιτικούς, θα ακούγαμε τέτοιες λεπτομέρειες για το Βατοπέδι, τους μοναχούς και τους πολιτικούς που ανακατεύτηκαν στην ιστορία, που όλοι θα απογοητευόμαστε, θα σιχαινόμαστε και θα χάναμε ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον μας να αναμιχτούμε στην ενεργό πολιτική!!!

Έτσι όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα στη βουλή, με την «υπεύθυνη», σθεναρή, συνεπή και «καθαρή» θέση που έλαβε ο πρωθυπουργός και σύσσωμη η συμπολίτευση, απεφεύχθη κάθε αρνητική επίπτωση που θα είχε η συνέχιση μιας μακράς διάρκειας δικαστική-πολιτική διαμάχη τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και διεθνώς.
Μας προφύλαξαν από ένα καθημερινό σφυροκόπημα αρνητικών αποκαλύψεων και άχρηστων διαπιστώσεων και διαδικασιών και από ένα άθλιο μαραθώνιο τηλεοπτικών αντεκδικήσεων και αντεγκλήσεων!!

Τώρα που η ιστορία «ετάφη» το μόνο που μπορούν να κάνουν οι Ευρωπαίοι αλλά και εμείς ως Ευρωπαίοι(;) Έλληνες, είναι να κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή και μόνο...

...μετά από αυτό το λεπτό, είμαστε έτοιμοι να ασχοληθούμε με την πολιτική, γιατί κατανοήσαμε νομίζω πολύ καλά, πως όσο πιο λίγοι συμμετέχουμε τόσο πιο πολλά αρνητικά θα μας συμβαίνουν.
Να συμμετέχουμε γιατί μόνο έτσι μπορούμε να βλέπουμε το + σαν θετικό σύμβολο και όχι σαν το + σταυρό κάποιας νέας ταφόπλακας.


Ότι κατάφερα να είμαι θετικός το ξέρω, εκείνο που δεν ξέρω είναι αν κατάφερα να γίνω κατανοητός.
ΕΓΙΝΑ;;


Αφιερωμένο στους "ΜΕΓΑΛΟΥΣ" πολιτικούς της Ελλάδας του χτες

31 σχόλια:

  1. "...Μας προφύλαξαν από ένα καθημερινό σφυροκόπημα αρνητικών αποκαλύψεων και άχρηστων διαπιστώσεων και διαδικασιών και από ένα άθλιο μαραθώνιο τηλεοπτικών αντεκδικήσεων και αντεγκλήσεων!!"

    Ναι μωρέ!! πώς δεν το είχαμε καταλάβει;;; Οι άνθρωποι για μας πασχίζουν πάντα!!
    Ταφόπλακες βάζουν για να μη μας πνίξει η μπόχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποντάρουν στο ότι ξεχνάμε, vagnes. Όλα τους τα ψυχομετρικά εργαλεία, όλα τα κόλπα και τα μαγικά των επικοινωνιολόγων στηρίζονται σ' αυτή την αρχή: Ο λαός έχει μνήμη χρυσόψαρου. Και την έχουμε επιβεβαιώσει με χίλιους τρόπους.
    Θα μου πεις δεν ξεχνάμε όλοι. Θα σου πω ότι εμάς που δεν ξεχνάμε δεν μας φοβούνται, γιατί μας βλέπουν αριθμητικά. Είμαστε λίγοι. Αν καταλάβουμε ότι η πραγματική μας δύναμη δεν είναι στους αριθμούς κι αν την προσδιορίσουμε και την εκμεταλλευτούμε, θα αρχίσουν να μας υπολογίζουν. Ως τότε, ετοιμάσου για πολλά λησμονημένα βατοπέδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και θετικος εγινες και κατανοητος.
    Ποτε θα γινουμε περισσοτεροι δεν ξερω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...πιστεύω Μαριάνα πως μόνο η συμμετοχή μας είναι το φάρμακο για να γλυτώνουμε κάποιες ταφόπλακες, οι οποίες στην ουσία τις δικές μας προσδοκίες μειώνουν και μερικές τις ενταφιάζουν.
    Θα γινόταν άλυτο πρόβλήμα το θέμα με τις συντάξεις και τα όρια συνταξιοδότησης αν έλλειπαν τα δομημένα ομόλογα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Vagnes το θεμα εταφη σε χωρο με αβατο.Αρα απαγορευεται οπιαδηποτε αναφορα σε αυτο.Ζητηθηκε συγχωρεση, δωθηκε αφεση οποτε ολα καλα.Παμε για το επομενο!Αυτο ηδη ξεχασατηκε.
    Καλη σου μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...η δική μας ανεπαρκής συμμετοχή δημιουργεί εύφορα πεδία όπου εκεί πάνω
    «ευδοκιμούν», «ανθίζουν» και «καρπίζουν» τα λογιών-λογιών βατοπέδια, καλή μου γυριστρούλα.

    Με λένε αφελή πολλές φορές όταν τα λέω αυτά, όσοι θέλουν μάλλον να δικαιολογήσουν τη μη συμμετοχή τους.

    Οι συνειδητές πράξεις των πολιτικών για απαξίωση της πολιτικής έχουν δύο (τουλάχιστον) σκοτεινές επιδιώξεις.
    Η πρώτη είναι ότι καθίσταται η πολιτική αποκρουστική και συνεπώς ανεπιθύμητη και προς αποφυγή από τίμιους πολίτες και η δεύτερη και ουσιαστικότερη είναι ότι έτσι η πολιτική γίνεται κερδοφόρα και προσοδοφόρα για τους ενασχολούμενους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...Αντώνη μου είμαστε πολλοί, εκείνο που φταίει είναι που δεν έχουμε φωνή, γιατί ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ πιστεύουμε όλοι (και γω αν θες) πως δεν θα μας υπολογίσει κανένας τους.
    Ας επιχειρήσει κάποτε η σιωπηρή δύναμη να σηκώσει τη φωνή της και μετά θα μπορέσουμε εύκολα να αξιολογήσουμε τα αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...να που πάλι έχεις δίκιο με την αμεσότητα που σε διακρίνει Πράσινο λικέρ.
    Πες μου τι προβλέπεις, που θα σκάσει η επόμενη "ιστορία";
    Έχω μια πρόβλεψη πάντως που θα την πω κάποια στιγμή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απόλυτα θετικός και κατανοητός και για τα δύο....++ !!
    Συμμετοχή;; Εδώ είναι το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ ωραία τα λες.
    VAGNES, νομίζω ότι πρέπει να βάλουμε κάτω το μυαλό μας να βρούμε ένα τρόπο οργάνωσης και συμμετοχής μέσα από το διαδίκτυο, όλων όσων έχουμε παραπλήσιες απόψεις.
    Μόνο έτσι μπορεί να υπάρξει μία δυναμική.
    Έχετε παιδιά καμιά ιδέα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λεοντόκαρδε συμμετοχή είναι το μυστικό μας "όπλο", αλλά πρέπει να ψάξουμε όλοι, όπως λέει και πιο πάνω ο φίλος "το νέο πολιτικό σύστημα" να βρούμε τον τρόπο να ακουστούμε ώστε όλο και περισσότεροι να συνειδητοποιούν τη δύναμη τους αλλά και συγχρόνως και τη δύναμη τούτου του μέσου που λέγεται μπλογκς και διαδίκτιο.

    Αρχίζουμε αναζήτηση λοιπόν, είστε σύμφωνοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ...συμφωνώ μαζί σου νεο πολιτικό σύστημα.
    Τα λόγια είναι πάντα χρήσιμα και απαραίτητα αλλά η δυναμική και τα πιστευω κρίνονται στην πράξη και η πράξη είναι αυτή που δικαιώνει ανησυχίες προβληματισμούς και ιδέες.
    Ειμαι σύμφωνος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στις επόμενες εκλογές είναι μια ευκαιρία να μετρήσουμε πόσοι είμαστε τελικά και αν απλώς νομίζουμε ότι δεν θα μας ακούσει κανείς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε VAGNES, αυτό που ζητάς θα το βρεις εδώ:
    http://pressmme.blogspot.com/2009/01/blog-post_4722.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλώς σας βρήκα!
    Απόλυτα κατανοητός...!
    Η δύναμη όμως πραγματικά βρίσκεται στη δράση.Πιστεύεις ότι οι έλληνες έχουν πραγματικά τέτοια διάθεση, γιατί εμένα μου φαίνεται ότι η "ελληνική κοινωνία" δεν είναι καθόλου κοινωνία...
    Βρίσκεται σε βαθύ λήθαργο με πολύ, πάρα πολύ αργά αντανακλαστικά!
    (Μάλλον χάλασα το αισιόδοξο του θέματος!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. fidelio καλώς μας ήρθες
    Πράγματι να δείξουμε τη δύναμη μας.
    Άμεσα στις ευρωεκλογές και μετά στις άλλες να ψηφίσουμε κάτι συγκεκριμένο και ομαδικά, προτείνω.

    Οι προτάσεις μπορεί να μας φέρουν σε μικροδιαφωνίες αλλά θα έλεγα να ξεκινήσουμε να προτείνουμε ο καθενας και μετά το συζητάμε.
    Εγώ για να κάνω μια αρχή θα πρότεινα το κόμμα των Δημοκρατικών που ιδρύθηκε πρόσφατα και που η διακήρυξη του μπορεί να καλύψει τα απαραίτητα και απαιτούμενα.
    Τι λέτε;
    Περιμένω προτάσεις από όλους και το συζητάμε μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σ΄ευχαριστώ νεο πολιτικό σύστημα για το link.
    Με την προτροπή τη δική σου και με το σχόλιο του fidelio έκανα μια πρόταση, για αρχή.
    Ας την συζητήσουμε αν θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλως μας ήρθες antinemesi και αν θέλεις την άποψη μου θα συμφωνήσω εν μέρει. Και λέω εν μέρει γιατί έστω και ένα μικρό μέρος της Ελληνικής κοινωνίας αν δραστηριοποιηθεί, τότε τα πράγματα βελτιώνονται.
    Δεν είναι πολιτικά ορθό πάντως όσοι επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν να βρίσκουν άλλοθι για την αδράνεια τους, των υπολοίπων την απαθή και πολλές φορές βολεμένη στάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φίλε Vagnes,

    Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία... εκτός και αν έχει πεθάνει προ πολλού...

    Εχουμε πιά αποκτήσει ανοσία στα σκάνδαλα...

    Αν πρέπει να κάνω κάποια πρόταση, είναι να τα ...θεσμοθετήσουμε, σαν "αμοιβή" των κυβερνώντων και των γύρω τους παρατρεχάμενων... ετσι και αλλοιώς εντύπωση πιά δεν μας κάνουν, τα "χρήματα" δεν επιστρέφονται... λιγος ρεαλισμός χρειάζεται απλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. E!φυσικα κι εγινες φίλε μου!
    Χαθήκαμε λίγο η μου φαίνεται?

    πολλα φιλια και να μου εισαι καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πόσο δίκιο έχεις, έτσι είναι τα πράγματα μα οι περισσότεροι ασχολούνται με ανούσιες καταστάσεις και μέσα στον ωχαδερφισμό και την απάθειά τους προχωράμε στο πουθενά, προχωράμε, ξεχνάμε και το ίδιο παιχνίδι επαναλαμβάνεται με μίζερο τρόπο...ποιος θα βρεθεί να το σταματήσει είναι το θέμα.
    Είχα καιρό να μπω στο ιστολόγιό σου και όταν το έκανα διάβασα με χαρά τις ανακοινώσεις σου για το πολιτικό σου κίνημα μα δε ξέρω πως θα μπορέσω να συμμετάσχω με υπογραφή αφού δε μου ανοίγεται κάποιο πεδίο όπου και αν μπήκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φίλε VAGNES, δεν έχω καμία αντίρρηση με την πρότασή σου.
    Μάλιστα, η δική μου πάγια πρόταση είναι ότι στις επόμενες εκλογές ψηφίζουμε οτιδήποτε άλλο, εκτός από τα δύο κόμματα εξουσίας.
    Εδώ είναι όλη η ουσία. Μόνο αν χαθεί η αυτοδυναμία από τα δύο κόμματα εξουσίας, τότε και μόνο τότε θα αρχίσει να τρίζει το σύστημα, ώστε να πάμε προς λογικές απλής αναλογικής για αρχή. Φτάνει μόνο τα μικρότερα κόμματα να μην προδώσουν την επιλογή μας, που σημαίνει ότι θα θέσουν ως αδιαπραγμάτευτο όρο συγκυβέρνησης την ψήφιση της απλής αναλογικής και όχι όπως συνέβη το 1989.
    Αυτό σε ότι αφορά τις επόμενες εκλογές.
    Όμως, εκείνο που νομίζω ότι πρέπει επειγόντως να συζητήσουμε είναι, πως θα μπορέσουμε, όλοι εμείς που έχουμε κοινές αγωνίες, να συντονίσουμε και να ισχυροποιήσουμε τη δράση μας μέσα στο διαδίκτυο. Δεν μπορεί θα πρέπει να υπάρχει τρόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ...σχολιαστή, μου κάνει και μένα πολύ εντύπωση πως δεν το έχουν σκεφτεί ακόμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ...faraona έχεις δίκιο χαθήκαμε, βλέπεις εκέίνος ο ελάχιστος εως ανύπαρκτος ελευθερος χρόνος φταίει.
    Αφού μας κανουν και τρέχουμε όλο και πιό πολύ τι περιμένεις...
    Να είσαι καλά, θα σου κάνω επίσκεψη ετοίμασε καφέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φίλε μου Αντονιε μπορείς να εισέλθεις απο εδώ Η νέα ιστοσελίδα με τον τίτλο και το σήμα είναι εδώ. Αν θέλήσεις μπορείς να κάνεις εγγραφή εδώ προς το παρον Θα κάνω τις απαραίτητες διορθώσεις στα link γιατί αυτά που είχα στα δεξιά είναι παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Θα βρούμε τρόπο "νεο πολιτικό σύστημα" ίσως με μια νέα ιστοσελίδα ίσως με ένα ακόμη μπλογκ, ίσως με τη βοήθεια και φιλοξενία σε ένα χώρο με μεγάλη επισκεψιμότητα, ίσως με άλλη πρόταση που μπορεί να προκύψει, θα δούμε.
    Εκείνο πάντως που διαπιστώνω στις συζητήσεις που κάνω φίλε μου είναι πως υπάρχει αρκετή εως παντελής άγνοια για τις ωφέλειες που μπορεί να προκύψουν από την αλλάγή του πολιτικού συτήματος σε Προεδρική Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Θεωρώ πως πρέπει να κάνω μια απαραίτητη διευκρίνιση.
    Το νέο κόμμα που πήρε την ονομασία Δημοκρατικοί ανήκει στο χώρο του ριζοσπαστικού κέντρου, με εκφράζει σε πολλές επιλογές του, διαβάζω τις θέσεις του πάντα με καλόπιστη κριτική διάθεση και τις προτείνω και σε όλους τους φίλους εδώ από τα link που έχω στα δεξιά του ιστολογίου μου.

    Πιστεύω ακράδαντα πως ένα κόμμα, οποιοδήποτε κόμμα, κρίνεται με μεγαλύτερη σιγουριά από τα έργα του και όχι από τα λεγόμενα του και αυτό βεβαίως ισχύει και για όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Βαγγελη καλησπερα.
    Μια διευκρινιση-παρατηρηση στην τελευταια φραση σου μολις τωρα.

    Για να κανει εργο ενα κομμα, πρεπει να γινει κυβερνηση.
    Τα υπολοιπα μονο απο τα λογια τους μπορουμε να τα κρινουμε.
    Και φυσικα σε ενα κομμα κρινουμε και τους ανθρωπους του, δεν ειναι απροσωποι οργανισμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αντωνη καλή σου μέρα.
    Έχεις δίκιο βεβαίως μια κυβέρνηση μπορεί να παράγει έργο και να κριθεί με πιο ασφαλέστερο τρόπο.
    Μιλώ εδώ πιο πολύ για την πρακτική του κόμματος και μπορούμε να το κρίνουμε όπως κάνουμε και για τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Φίλε VAGNES, πράγματι υπάρχει μεγάλη άγνοια σχετικά με τα πλεονεκτήματα της Προεδρικής Δημοκρατίας. Όμως:
    1. Πιστεύω να έχεις διαπιστώσει και εσύ, πως μόλις φέρνεις τις καινούργιες προτάσεις σου στις παρέες για συζήτηση τότε, κατά ένα περίεργο τρόπο οι περισσότεροι συμφωνούν με αυτές. Σαν να τις είχαν από καιρό στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους, αλλά δεν τις είχαν συνειδητοποιήσει.
    2. Σε μία δημοσκόπηση που είχε γίνει από την εταιρία Κάπα Research, για λογαριασμό της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ και είχε δημοσιευθεί από την εφημερίδα αυτή στις 22-4-2007 (http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artid=180437),
    μεταξύ των άλλων ερωτημάτων υπήρχε και ερώτημα σχετικά με το ποιο πολίτευμα προτιμούν οι πολίτες για την Ελλάδα. Λοιπόν η απάντηση ήταν σοκαριστική για το πολιτικό σύστημα. Ειδικότερα: το 46,8% επιθυμεί προεδρική δημοκρατία, το 39,9% θέλει την υπάρχουσα προεδρευόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία και 11,6% βασιλευόμενη δημοκρατία.
    Και να σκεφτείς φίλε VAGNES ότι δεν έχει γίνει καμία απολύτως δημόσια συζήτηση για τις ωφέλειες της προεδρικής δημοκρατίας, γεγονός που θα απογείωνε εντελώς το συγκεκριμένο ποσοστό.
    Βλέπεις φίλε VAGNES, δεν είμαστε καθόλου μόνοι.
    Τι λες, αξίζει τον κόπο να συνεχίσουμε για να μην μειωθεί, αλλά να αυξηθεί ακόμα πιο πολύ αυτό το ποσοστό; Εγώ ήδη από τα τέλη του 1994 έχω αρχίσει, μόνος μου τότε, αυτή τη μάχη, με το βιβλίο που εξέδωσα.
    Σήμερα πάντως βλέπω πως μόνο μέσα από το διαδίκτυο, με οργανωμένο όμως τρόπο, μπορεί να κερδηθεί αυτό το στοίχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @νέο πολιτικό σύστημα
    η ενημέρωση και μόνο περί των διατάξεων και των νέων θεσμών που επιβάλλει το προεδρικό σύστημα, φίλε μου, θα έφτανε να εκτιναχτεί το ποσοστό που αναφέρεις σε πολύ υψηλά νούμερα.
    Συμφωνώ με την πρόταση σου να συνεχίσουμε την ενημέρωση και τη συζήτηση, μέσα από δω αλλά και εκεί όπου ο καθένας από μας δραστηριοποιείται πολιτικά ή συνδικαλιστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

σπείρε μια σκέψη, κάθε σπόρος είναι μια λαχτάρα.

ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Ετικέτες

πολιτική (82) ποίηση (70) κοινωνία (69) πολιτική σάτυρα (12) πολίτης (11) σάτιρα (10) σύνθεση (10) άνθρωπος (9) Επανω-πολιτικη (7) παιδεία (7) φιλοσοφείν (7) Ελλάδα (6) αυτοκριτική (6) ευχές (6) θρησκεία (6) πολιτική ηγεσία (6) ψήφος (6) ΠΑΣΟΚ (5) άποψη (5) Οικονομική κρίση (4) νέοι (4) παιχνιδι (4) φωτογραφία (4) bloggers (3) ΝΔ (3) Πίστη (3) αγανακτισμένοι (3) αξιοκρατία (3) αξιολόγηση (3) αφιέρωση (3) ζωή (3) κοινωνική συνείδηση (3) κρίση (3) νέα κυβέρνηση (3) υγεία (3) φιλία (3) χιούμορ (3) ψυχολογία (3) 28δις (2) Έλληνες (2) Δημοκρατικοί (2) Ομπάμα (2) Προεδρική Δημοκρατία (2) ΣΥΡΙΖΑ (2) ανέκδοτο (2) αντίο (2) αποχή (2) απόψεις (2) βατοπέδι (2) δημοσκόπηση (2) εκλογές (2) ευρωεκλογές (2) ευχή (2) καθημερινότητα (2) κριτική (2) ποδήλατο (2) πολιτική πρόταση (2) πολιτική ωριμότητα (2) συνέδριο (2) συνδιάσκεψη (2) συνεργασία (2) τεστ (2) τηλεόραση (2) τράπεζες (2) χ (2) χοίροι (2) ... ... ... (1) 1821 (1) 1989 (1) 2009 (1) NO INDIA (1) blogs (1) e-διαδήλωση (1) slide (1) viza (1) Γιώργος (1) Δημόσιο (1) Διεθνισμος (1) Ελληνικη γλωσσα (1) Επανω-προτασεις (1) Ευρώπη (1) Ιωαννινα (1) ΜΜΕ (1) Μαρία (1) ΟΛΠ (1) ΟΤΕ (1) Π.Ο.Υ. (1) Παπανδρέου (1) Πολυτεχνείο (1) Σημίτης (1) αγάπη (1) αγώνες (1) αδικία (1) αθωπνορς (1) αισιοδοξία (1) αισχος (1) αισχροκέρδεια (1) ακρόαμα (1) αλλαγη νομων (1) αμπελοφιλοσοφείν (1) αναξιοπιστία (1) ανεργία (1) αντίδραση (1) αξία (1) αξιοπιστία (1) αποδοχή (1) αποτέλεσμα (1) αποτέφρωση (1) αποτελέσματα (1) αποψη (1) αριστερά (1) ασυδοσία (1) ασφαλιστικό (1) αυτάρκεια (1) βάση του 10 (1) βίοι παράλληλοι (1) βιντεοσυνθέσεις (1) βουλή (1) γέλιο (1) γνωριμία (1) γρίππη (1) δάνειο (1) δημοσιευμένο άρθρο (1) δημοσιο (1) διάγγελμα (1) διάλειμμα (1) διαμαντι (1) διαμαρτυρία (1) διαπίστωση (1) διαπλοκή (1) δράση (1) εαυτός (1) ειρωνία (1) ελευθερία (1) ελπίδα (1) επιλογή (1) επιμόρφωση (1) επιχειρήσεις (1) επιχειρηματικότητα (1) εργασία (1) ευθύνη (1) εφαρμογή νόμων (1) εφεγαλκος (1) ηγέτης (1) ηλικία (1) θοες (1) ιατρική (1) ιστορία (1) κήπος (1) κίνητρα (1) καθηγητές (1) καπιταλισμός (1) καταλήψεις (1) κοινή λογική (1) κοινότητα (1) κοσμημα (1) κυβέρνηση (1) κόμματα (1) κόσμος (1) λευκό (1) λιμάνια (1) μέτρα (1) μαργαριτάρια (1) μνήμες (1) μουσική (1) νέα γενιά (1) νέο κόμμα (1) οικονομια (1) ομαδικο μυθιστορημα (1) ορφάνια (1) παγκοσμιοποίηση (1) παιδιά (1) παραμύθι (1) περιπετεια (1) πλανήτης (1) πλούτος (1) ποδόσφαιρο (1) πολίτευμα (1) πολη (1) πολιτική ποίηση (1) πολιτικο διλλημα (1) πολιτικό λογοπαίγνιο (1) προανακριτική (1) προβληματισμός (1) πρωταπριλιά (1) ραδιόφωνο (1) σκάνδαλο (1) σοφία (1) σπίτι (1) συναίσθημα (1) συντεχνίες (1) σύμπνοια (1) σύμπτωση (1) σύνθημα (1) σύνοδος (1) σύστημα (1) τύχη (1) φάρμακα (1) φθινόπωρο (1) χρήμα (1) χόμπυ (1) ψωμί (1) ωριμότητα (1) ωριμότητα πολιτική (1)

η ωρα κανει καλα τη δουλειά της, ΕΜΕΙΣ;