ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ




Θα γίνεις πολύ φίλος με τον εχθρό σου

όταν και οι δυό σας πεθάνετε.

Χαλίλ Γκιμπράν.









...ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΩΤΟ & ΠΟΙΗΣΗ

...ΕΔΩ ΓΙΑ  ΦΩΤΟ & ΠΟΙΗΣΗ
κλικ στην εικόνα για τα φωτοποιήματα

Σε λίγο ούτε που θα αναπνέουμε...

ΠΝΙΓΟΜΑΣΤΕ
ΒΟΗΘΕΙΑ...

...ανοίξανε οι οχετοί και πλημμυρίσαμε ποσότητες ακατάλληλων υποκατάστατων τροφών, δηλητηριώδη αέρια διαφεύγουν απο παντού, από θάλασσα και στεριά μέχρι και Άγια Όρη, αποπνικτική δύσπνοια μας οδηγεί σε καθημερινούς θανάτους, θανάτους πνεύματος, θανάτους ψυχής, θανάτους πολιτισμού-τεχνης, θανάτους οραμάτων, ιδανικών, θανάτους πολιτικών ιδεολογιών, θανάτους, ατελειωτους θανάτους.

Πολιτικοί πειναλέοι και αξιολύπητοι "σερβιτόροι" απορριμάτων, υπηρέτες της ύλης, "εραστές" της όποιας ποσότητας κι ας είναι και σκ..., κυρίευσαν την Ελλάδα μας.

Εμπρός, άνθρωποι της σιωπής, συνάνθρωποι μου, συμπολίτες μου, συμπατριώτες μου, αντισταθείτε με μοναδικό όπλο την ποιότητα και μόνο,
ενάντια στον ρυπαρό, καταστροφικό, μάταιο και περιττό πλουτισμό τους.

Ελάτε να αντιτάξουμε στον ασταμάτητο ηθικό, αλαζονικό και εξοντωτικό κατήφορο των πολιτικών τούτης της χώρας, αξεπέραστα ποιοτικά εμπόδια αξιοσύνης, αξιοπρέπειας, σεβασμού, αξιοκρατίας, αξιοπιστίας. Μόνο με αυτά τα καλά "όπλα" μπορούμε να τους νικήσουμε, πρέπει αυτό να το κατανοήσουμε βαθιά.

ΜΑΣ "ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ" ΜΕ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΙ ΑΣ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΥΡΑ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΜΕΙΣ.

Αντέχουμε;

Θέλουμε;

ΣΊΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Όσο πασχίζουμε να τους μοιάσουμε, τόσο στον πάτο παρασυρόμαστε μαζί τους, τόσο μας παρασέρνουν στην ασφυξία τους.

Μη προσκυνάτε, μη ζητάτε και μη δέχεστε ρουσφέτια, ΑΞΊΖΟΥΜΕ μια καλύτερη Ζωή σε τούτη τη χώρα που γεννήθηκε ο πολιτισμός πριν χιλιάδες χρόνια.

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌ ΚΑΙ ΉΡΘΑΝ ΟΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ" ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΟΝΤΏΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΝΝΕΝΑ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ

Ελάτε να ανοικοδομήσουμε στα συντρίμμια τους τον νέο πολιτισμό μας, ξεκινώντας πρώτα από τον εαυτό μας, συνεχίζοντας στα παιδιά μας, προχωρώντας στους δασκάλους μας...

Η προσωπική μας ζωή δράση και ποιότητα ας γίνει το ανυπέρβλητο ανάχωμα που πάνω του θα συντριβούν όλοι οι μίζεροι, κακομοιρηδες, ανασφαλείς, ρυπογόνοι, βρωμεροί φορείς αθεράπευτων ασθενειών, "δολοφόνοι" του παρόντος μας και του μέλλοντος των παιδιών μας και της Ελλάδας μας.

Ας τους αφήσουμε να ανταγωνίζονται στους ολισθηρούς απάνθρωπους και απότομους κατήφορους τους και ας αρχίσουμε την αναρρίχηση μας, όσο είναι ακόμη καιρός, όσο και άμα έχουμε ακόμη κάποια κρυμμένα σωσίβια ιδανικά στα σωθικά μας.

ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΝΑΣΑ


ΥΓ ...όσοι οικειοθελώς βαδίζουν τους διάφορους κατηφορους, ας μην έχουν και την απαίτηση να ανασαίνουν κιόλας...


αν υπαρχει καποιο σχολιο, ευπροσδεκτο

υπαρχουν τραγουδια που δεν τραγουδηθηκαν ακομη

24 σχόλια:

  1. Καλώς τον, καλώς τον! vagnes, δεν διάβασα την ανάρτηση, μπήκα για καλωσόρισμα. Ματς μουτς! Μας έλειψες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kaλέ πως ήρθες έτσι μες στην ορμή;
    Κάτσε να σε δούμε και μας έλειψες....
    Άστα τα άλλα μη και δε θα τα λέμε συνεχώς;

    Καλώς ήρθες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλωσήλθες Βαγγέλη, πέρασες καλά;

    Ναι, ας αντιδράσει επιτέλους η άλλη, τίμια Ελλάδα που αντιστέκεται, αγοράζει ποιοτικά προϊόντα, τρώει σε ατμοσφαιρικά στέκια, πίνει ποιοτικό κρασί, διαβάζει "δύσκολα" βιβλία, πηγαίνει θέατρο, σινεμά κλπκλπκλπ.

    Ας γυρίσουμε την πλάτη στη φτήνια, τη γυφτιά, τη μιζέρια!
    Ρετσέτες δεν υπάρχουν, ο καθένας μας καταλαβαίνει τί πρέπει να κάνει...
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαλωσόρισες,τόσον καιρό που έλειπες,ήταν σίγουρο ότι θα επέστρεφες ορμητικά!Ψάχνω λόγους να διαφωνήσω στα γραφόμενα σου,έτσι βρε αδερφέ,για να γίνει διάλογος,αλλά δε βρίσκω κανέναν!Προσυπογράφω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλωσήρθες !
    θα πιάσει λες τέτοια τακττική?
    γκάντι εναντίον θηρίων?
    κι εγώ έτσι πιστεύω αλλά τελευταία εχω αρχίσει να αμφιβάλω.
    πολλή απογοήτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντε Βαγγελη, καλως ηρθες!!!

    (δεν διαβασα τιποτα, μπηκα για τα καλωσορισματα)

    :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειπα να επιστρεψω και γω καποια στιγμη γυριστροθλα, χαιρομαι που σε βρισκω, εστω και blogικά.
    Ανταποδιδω much ματς μουτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σου μεριλ, χωρις ορμη δεν θα ειμαι ο ιδιος...
    Καλως σε βρηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φιλε μου τσοτσο, καλως ηρθες. Κουραστηκα πολυ αυτο το καλοκαιρι, αλλα περασα υπεροχα στις διακοπες μου και φουλαρισα τις μπαταριες, γι αυτο και η ορμητικη αναρτηση.

    Ξερεις φιλε μου τι με ενοχλει περισσοτερο, οτι ολοι τα κακα της Ελλαδας τα φορτωνουμε σε ολους τους αλλους και ελαχιστα εως καθολου στον εαυτο μας, δεν μπορω να το χωνεψω με τιποτε αυτο.
    Καλο βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φιλε μου vad καλως σε βρισκω και παλι στο σπιτικο μου, χαιρομαι που συμφωνεις και πραγματικα θαθελα καποιος να μας πει αν υπαρχει αλλος δρομος, εκτος απ' αυτον που προτεινω, που να μας βγαζει απο το τελμα που καθημερινα μας ριχνουν οι πολιτικοι μας και μας χωνουν ολο και πιο βαθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χαίρομαι που επέστρεψες φίλε vaggnes, μάλλον δούλευες αρκετά, οπότε θα χρειαστείς και ξεκούραση. Η πρόσκληση για το κρασί στην Φλωρεντία (δίπλα είσαι, σκέψου εγώ πρέπει να κάνω τόσα χιλιόμετρα) είναι ανοιχτή. :)

    Το κείμενο σου, αλλά και η τοποθέτηση του Τσότσου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Αλλά πως να γίνει αυτό; Για να μην δέχεσαι ρουσφετια πρέπει να είσαι ικανός να τα βγάλεις πέρα μόνος σου. Για να συμβεί αυτό πρέπει να είσαι διατεθειμένος να δουλέψεις. Και ειλικρινά πόσους τέτοιους έχεις γνωρίσει;

    ΟΙ περισσότεροοι με ρωτάνε πρώτα το μισθό μου, αν έχει καμία δουλειά και γι αυτούς και οταν αναφέρω τις ώρες που δουλεύω ακούω μόνο "άσε-ασε". Ολοι θέλουν να πλουτίσουν χωρίς να προσπαθησουν. Και το ρουσφέτι είναι ο μόνος τρόπος. Στο συγκεκριμένο θέμα είμαι απαισιόδοξος.

    Χαίρομαι που σε ξαναβρήκα. Να είσαι καλά να τα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ουτε στο τριτο καζανι αριστερα δεν μας αφηνουν στην ησυχια μας athinοvio, φιλη μου.
    Βρες μου αν θελεις καποια αλλη τακτικη που θα μας σωσει απο τους διαφορους κατηφορους, ελα να πολεμησεις τους επαγγελματιες κομπιναδορους που εχουν πουλησει τη μανα τους τον πατερα τους την αξιοπρεπεια τους, τα ιερα και τα οσια τους σε χιλιους διαβολους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αντωνη φιλε μου, μου λειψατε ολοι, καλως σε βρισκω θα τα λεμε συχνα και παλι, νασαι καλα φιλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φιλε μου ndn με ταξιδευει η προταση σου αλλα ξανα η δουλεια με περιμενει, κανε παντως την προταση σου να παρω μια φαντασιωση μπας και καταφερουμε να την υλοποιησουμε.

    Οσο για το θεμα δεν ειναι λιγοι αυτοι στους οποιους αναφερομαι και αναφερεσαι και συ και ο φιλος τσοτσος, απλα ειναι οι πιο σιωπηλοι. Μπορει ο καθενας να τα βγαζει περα μονος του, (οπως ολοι εμεις οι σιωπηλοι) απλα δεν το εχει συνειδητοποιησει φιλε μου Νικο.
    Η μεγαλυτερη δυστυχια προερχεται απο την εξαρτηση με την εξουσια.
    Μονιμη ανασφαλεια, ατελειωτο "γλυψιμο", συνεχομενη εξαρτηση, εξευτελισμος της αξιοπρεπειας, ποιος αληθεια μπορει να ειναι ευχαριστημενος απο αυτα!
    Αυτο που προσφερεται (φαινομενικα) δωρεαν, το ρουσφετι δηλ, ειναι η μεγαλυτερη σκλαβια και στοιχιζει πολυ ακριβα, πληρωνεται με μιζερια και ανελευθερια. Ομως ολοι γνωριζουν οτι το σπουδαιοτερο αγαθο ειναι η ελευθερια.

    Οσο και να ψαξουμε δεν μπορουμε να βρουμε εναν αλλο τροπο που να φερει ποιοτικα αποτελεσματα Νικο μου και οι περισσοτεροι εχουμε διψα για την ποιοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλός τον και ας άργησε!
    «Μη προσκυνάτε, μη ζητάτε και μη δέχεστε ρουσφέτια, ΑΞΊΖΟΥΜΕ μια καλύτερη Ζωή σε τούτη τη χώρα που γεννήθηκε ο πολιτισμός πριν χιλιάδες χρόνια.»
    Μπράβο, Βάγγο!
    Τα έλεγα τόσο καιρό…
    Χάρηκα πολύ που γέμισες τις μπαταρίες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γεια σου agapi νομιζω πως μπορουμε να τα καταφερουμε, κόντρα σε ολους τους γελοιους κομπλεξικους και ανασφαλεις που θελουν να γεμισουν τις τσεπες τους και τα βιβλιαρια καταθεσεων, γιατι καταλαβαινουν πως ειναι ανικανοι να κερδισουν με την αξια τους χρηματα.
    Η τιμωρια τους ειναι οτι στο τελος μενουν μονοι τους χωρις συναισθηματα, χωρις αγαπη, χωρις πραγματικους φιλους, χωρις συντροφο, χωρις παιδια, ολοι ευχονται τον θανατο τους και ο θανατος ειναι αυτο που τους τρομαζει πιο πολυ και πιστευουν οτι θα τον εξαγορασουν με χρηματα και οικοπεδα οι ηλιθιοι.
    Κανενας δεν τους διδαξε πως περιουσια ειναι οι Ανθρωποι, οι Φιλοι, η Αγαπη και ελαχιστα ολα τα αλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τώρα διάβασα την ανάρτηση. Εσύ γύρισες πιο αποφασισμένος και πιο θυμωμένος. Αυτό είναι, vagnes, το πιο σημαντικό, να μην πάψουμε να θυμώνουμε, να μην πούμε:"ωχ, αδελφέ, όλοι τα ίδια κάνουν!" Μετά είναι πολύ εύκολο να περάσεις στο: "Γιατί όχι κι εγώ; Εγώ θα σώσω τον κόσμο;"
    Σε κάνουν συνένοχο, φίλε μου, όχι γιατί είσαι σαν αυτούς, αλλά γιατί δεν έχεις άλλο τρόπο να αντέξεις.
    Κι αυτό είναι το χειρότερο που μας κάνουν, μας παίρνουν την πίστη στο καλό, στο καθαρό, στο δίκιο. Μετά, τι να φοβηθούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οσοι δεν προσκυνησαν και δεν προσκυνουν εξουσιες οσοι κρατησαν και κρατουν την αξιοπρεπεια τους δεν επαθαν καμια ζημια σε διαβεβαιω γυριστρουλα μου και καλοι μου φιλοι, απεναντιας θα ελεγα ζουν και χαιρονται τη ζωη τους περισσοτερο απο τους αλλους που παντου βλεπουν εχθρους να τους περικυκλωνουν και ζουν με μονιμες φοβιες και ανασφαλειες.
    Τρεμουν στην ιδεα της απωλειας της εξουσιας τους, γιατι γνωριζουν οτι τοτε τους περιμενει η απαξιωση, ο χλευασμος, η μοναξια, η λησμονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "Η προσωπική μας ζωή δράση και ποιότητα ας γίνει το ανυπέρβλητο ανάχωμα που πάνω του θα συντριβούν όλοι οι μίζεροι, κακομοιρηδες, ανασφαλείς, ρυπογόνοι, βρωμεροί φορείς αθεράπευτων ασθενειών, "δολοφόνοι" του παρόντος μας και του μέλλοντος των παιδιών μας και της Ελλάδας μας."



    AYTO ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!
    Ενα μεγαλο μπραβο σου για την αναρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Vagnes ενα πολυ πολυ μεγαλο καλωσορισμα.Μια ευγενικη ψυχη επιστρεφει με ονειρα,επιθυμιες σε αυτον τον παραξενο κοσμο που ζουμε.Ποσο δικιο εχεις .Ποσο σημαντικο ειναι να υπαρχει ποιοτητα πνευματος .Μακρια απο την μετριοτητα και την ανοησια.Μπορουμε και εχουμε την δυναμη να οδηγηθουμε στην αλλαγη.
    Πρεπει να ελευθερωσουμε τον εαυτο μας απο ολα αυτα τα γηινα και να κανουμε ενα βημα παραπανω .Θελει τολμη .Ας το τολμησουμε.Ας ονειρευτουμε .Καθε μερα κατι μικρο.
    Καλη επιστροφη Vagnes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Vagnes μου,
    μας έλειψες. Καλώς ήρθες λοιπόν στην μπλογκόσφαιρα και πάλι. Ωραία η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ που προτείνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σ ευχαριστω faraona μου και χαιρομαι που διαλεξες αυτο ως το πιο σημαντικο, γιατι πραγματι μόνο ετσι μπορουμε να πιστευουμε και να ελπιζουμε πως κατι θα αλλαξει, αλλιως θα εξομοιωθουμε και τα αποτελεσματα θα μας θλιβουν, θα μας καταπιεζουν και θα μας "χωνουν" καθε μερα ολο και πιο βαθια ολο και πιο κοντα στη σαπιλα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. prasino liker μου, καθε μερα και κατι μικρο, αυτο ειναι. Φαντασου να προσθεταμε ο καθενας απο μας καθε μερα και κατι μικρο, θα γινοταν τεραστιο σε λιγα μόνο χρονια για να μη πω σε λιγους μηνες.
    Αλλα προσπαθουν να μας μαθουν μόνο την αφαιρεση, την κλεψια, την απατη και οχι την προσθεση, την τιμιοτητα, την ειλικρινεια, γιατι ετσι μπορουν να κανουν τη δουλεια τους χωρις πολλες-πολλες ενοχλησεις...

    Σ ευχαριστω καλη μου φιλη για τα λογια σου, νοιωθω μεγαλη χαρα και γω που σε ξαναανταμωνω και σενα και ολους τους φιλους εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Νασαι καλα meropi, ειπα να επιστρεψω και γω και μου βγηκε πολυ αυθορμητα η αγανακτηση που εχει η αναρτηση μου, με ολα τουτα που καθε μερα βιωνουμε...

    Ας ξεκινησουμε την αντισταση meropi, δεν εχουμε κι αλλους τροπους ποιοτικης αντιδρασης νομιζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

σπείρε μια σκέψη, κάθε σπόρος είναι μια λαχτάρα.

ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Ετικέτες

πολιτική (82) ποίηση (70) κοινωνία (69) πολιτική σάτυρα (12) πολίτης (11) σάτιρα (10) σύνθεση (10) άνθρωπος (9) Επανω-πολιτικη (7) παιδεία (7) φιλοσοφείν (7) Ελλάδα (6) αυτοκριτική (6) ευχές (6) θρησκεία (6) πολιτική ηγεσία (6) ψήφος (6) ΠΑΣΟΚ (5) άποψη (5) Οικονομική κρίση (4) νέοι (4) παιχνιδι (4) φωτογραφία (4) bloggers (3) ΝΔ (3) Πίστη (3) αγανακτισμένοι (3) αξιοκρατία (3) αξιολόγηση (3) αφιέρωση (3) ζωή (3) κοινωνική συνείδηση (3) κρίση (3) νέα κυβέρνηση (3) υγεία (3) φιλία (3) χιούμορ (3) ψυχολογία (3) 28δις (2) Έλληνες (2) Δημοκρατικοί (2) Ομπάμα (2) Προεδρική Δημοκρατία (2) ΣΥΡΙΖΑ (2) ανέκδοτο (2) αντίο (2) αποχή (2) απόψεις (2) βατοπέδι (2) δημοσκόπηση (2) εκλογές (2) ευρωεκλογές (2) ευχή (2) καθημερινότητα (2) κριτική (2) ποδήλατο (2) πολιτική πρόταση (2) πολιτική ωριμότητα (2) συνέδριο (2) συνδιάσκεψη (2) συνεργασία (2) τεστ (2) τηλεόραση (2) τράπεζες (2) χ (2) χοίροι (2) ... ... ... (1) 1821 (1) 1989 (1) 2009 (1) NO INDIA (1) blogs (1) e-διαδήλωση (1) slide (1) viza (1) Γιώργος (1) Δημόσιο (1) Διεθνισμος (1) Ελληνικη γλωσσα (1) Επανω-προτασεις (1) Ευρώπη (1) Ιωαννινα (1) ΜΜΕ (1) Μαρία (1) ΟΛΠ (1) ΟΤΕ (1) Π.Ο.Υ. (1) Παπανδρέου (1) Πολυτεχνείο (1) Σημίτης (1) αγάπη (1) αγώνες (1) αδικία (1) αθωπνορς (1) αισιοδοξία (1) αισχος (1) αισχροκέρδεια (1) ακρόαμα (1) αλλαγη νομων (1) αμπελοφιλοσοφείν (1) αναξιοπιστία (1) ανεργία (1) αντίδραση (1) αξία (1) αξιοπιστία (1) αποδοχή (1) αποτέλεσμα (1) αποτέφρωση (1) αποτελέσματα (1) αποψη (1) αριστερά (1) ασυδοσία (1) ασφαλιστικό (1) αυτάρκεια (1) βάση του 10 (1) βίοι παράλληλοι (1) βιντεοσυνθέσεις (1) βουλή (1) γέλιο (1) γνωριμία (1) γρίππη (1) δάνειο (1) δημοσιευμένο άρθρο (1) δημοσιο (1) διάγγελμα (1) διάλειμμα (1) διαμαντι (1) διαμαρτυρία (1) διαπίστωση (1) διαπλοκή (1) δράση (1) εαυτός (1) ειρωνία (1) ελευθερία (1) ελπίδα (1) επιλογή (1) επιμόρφωση (1) επιχειρήσεις (1) επιχειρηματικότητα (1) εργασία (1) ευθύνη (1) εφαρμογή νόμων (1) εφεγαλκος (1) ηγέτης (1) ηλικία (1) θοες (1) ιατρική (1) ιστορία (1) κήπος (1) κίνητρα (1) καθηγητές (1) καπιταλισμός (1) καταλήψεις (1) κοινή λογική (1) κοινότητα (1) κοσμημα (1) κυβέρνηση (1) κόμματα (1) κόσμος (1) λευκό (1) λιμάνια (1) μέτρα (1) μαργαριτάρια (1) μνήμες (1) μουσική (1) νέα γενιά (1) νέο κόμμα (1) οικονομια (1) ομαδικο μυθιστορημα (1) ορφάνια (1) παγκοσμιοποίηση (1) παιδιά (1) παραμύθι (1) περιπετεια (1) πλανήτης (1) πλούτος (1) ποδόσφαιρο (1) πολίτευμα (1) πολη (1) πολιτική ποίηση (1) πολιτικο διλλημα (1) πολιτικό λογοπαίγνιο (1) προανακριτική (1) προβληματισμός (1) πρωταπριλιά (1) ραδιόφωνο (1) σκάνδαλο (1) σοφία (1) σπίτι (1) συναίσθημα (1) συντεχνίες (1) σύμπνοια (1) σύμπτωση (1) σύνθημα (1) σύνοδος (1) σύστημα (1) τύχη (1) φάρμακα (1) φθινόπωρο (1) χρήμα (1) χόμπυ (1) ψωμί (1) ωριμότητα (1) ωριμότητα πολιτική (1)

η ωρα κανει καλα τη δουλειά της, ΕΜΕΙΣ;