ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ




Θα γίνεις πολύ φίλος με τον εχθρό σου

όταν και οι δυό σας πεθάνετε.

Χαλίλ Γκιμπράν.









...ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΩΤΟ & ΠΟΙΗΣΗ

...ΕΔΩ ΓΙΑ  ΦΩΤΟ & ΠΟΙΗΣΗ
κλικ στην εικόνα για τα φωτοποιήματα

Π Α Σ Ο Κ

ΠΑνελληνιος Σοσιαλιστικος Ομιλος Καθηγητων

εναντιον

ΠΑνελλαδικως ΣΟσιαλιστικου Κενού

για θεατες χωρις απαιτησεις...





πριν τον αγωνα χωρις εργα...μετα τον αγωνα χωρις λογια...

32 σχόλια:

  1. ευστοχο vagnes!

    σε αυτο
    "για θεατες χωρις απαιτησεις..."
    δεν συμφωνω 100%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντωνη
    Δεν πρεπει να ασχοληθουμε σοβαρα αυτο εννοω, υπαρχουν αλλα θεματα που πρεπει να κουβεντιασουμε και αυτο μας αποπροσανατολιζει.
    Ακριβως οπως γινεται και στα ΜΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λαθος το καταλαβα αρχικα.
    Συμφωνω με τη διευκρινιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λες να μας αφήσουν σε ησυχία για κάτι πιο δημιουργικό;
    Υπάρχει πάντως κάτι άλλο πολύ αστείο με την ακροστοιχίδα αλλά δεν θα στο πώ εδώ τώρα...Αστο να το πάρει το ποτάμι...;)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οχι να μη περασει το ποταμι...
    γρηγορα να μου το πεις, βρες τον τροπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε μου, οι θεατές χωρίς απαιτήσεις είναι οι "κολημένοι", έτοιμοι να χειροκροτήσουν τον αρχηγό που πουλάει για πρώτη φορά στη ζωή του νταηλίκι...Οι υπόλοιποι πάμε για άλλες πολιτείες!
    Σε νοιώθω, σε συμμερίζομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεγειά το νέο look, έφυγες από το πράσινο και πήγες στο μπλέ (φαντάζομαι το χρώμα της Ελλάδας όχι το άλλο ε;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δευτέρα, 28 Ιανουάριος 2008
    ΔΙΑΣΠΑΣΗ;
    Ο Βενιζέλος δεν θα τολμήσει, το ξέρουν αρκετοί. Αν τολμήσει ,ίσως γίνει ο σύγχρονος αποστάτης που ψάχνει μανιωδώς ένα τμήμα της ελληνικής κοινωνίας.
    ''Βλέπεις φαντάσματα ...΄΄ είπε στον Γιώργο, και το εννοούσε.
    Οι καθηγητές και οι άνθρωποι στην διακύρηξη του Ομίλου, είναι στην πλειοψηφία τους ευκατάστατοι αριστεροί, με κοινωνική αντίληψη της αγοράς και των θεσμών, σχεδόν δηλαδή σοσιαλδημοκρατικής ιδεολογίας( αν και απεχθάνομαι τις ταμπέλες). Αυτό μπορέι να λέει πολλά, ίσως και τίποτα: εξαρτάται πώς το αντιλαμβάνεται κάποιος σήμερα, στο 2008.
    Τσάτσος, Τσουκαλάς ,Μουζέλης και λοιποί αποτελούν κάτι μεταξύ άγνωστων στο ευρύ κοινό θεωρητικών διανοούμενων και χρήσιμων αριστερών παρεμβατιστών.
    Είναι μια περίοδος ανάλογη της ανόδου των σημιτικών-εκσυγχρονιστών στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Με βρήκε σύμφωνο τότε: είδα υπουργούς όπως ο Σταθόπουλος, ο Στεφανής, ο Χριστοδουλάκης , ο Βερελής και ένιωσα οτι με κυβερνούν άνθρωποι που μπορεί να είναι απόμακροι απο τον λαό και την σύγχρονη φτώχεια αλλά τουλάχιστον κατέχουν τεχνογνωσία παρέμβασης για τις βάσεις στην κοινωνική πρόοδο ( ας μην γελιόμαστε: οι σταθερές που εγκατέστησε η διακυβέρνηση Σημίτη στην Ελλάδα, αποτέλεσαν οτι πιο χρήσιμο και αναγκαίο χρειαζότανε ο τόπος, με τα όποια λάθή έγιναν και τις στρεβλώσεις)
    Δεν θέλω στις υπουργικές καρέκλες ανθρώπους που δεν έχουν συλλάβει το υψηλό αντικείμενο της κρατικής διοίκησης. Δεν θέλω ψευτο-σοσιαλιστές συνθηματολόγους που δεν γνωρίζουν απο τις δυσκολίες προσαρμογής στην εποχή της λαίλαπας του κεφαλαίου.
    Αλλά δεν θέλω και στείρους θεωρητικούς, γραφειοκράτες και τεχνοκράτες χωρίς ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας.
    Γνωρίζω την βασική παρέα του Βενιζέλου( παρεοκρατίας το ευαγγέλιο και εδώ). Είναι στην πλειοψηφία τους εκπρόσωποι μιας σοσιαλδημοκρατικής άποψης για το μέλλον.
    Ο Βενιζέλος είναι ο Πολιτικός της παρέας, ο αναγκαίος ρήτορας που θα περάσει τα μηνύματα στην κοινωνία ,στις μάζες(καλό είναι να τα περνάει περισσότερο αποκωδικοποιημένα, πιο κατανοητά ...)
    Μπορεί να στηρίζονται απο Λαμπράκη, Ψυχάρη και τους λοιπούς, όπως στηρίχθηκε και ο Σημίτης : δεν με ενοχλεί ,αρκεί να μην εξοφλήσουν επιταγές άμεσα και επώδυνα για την κοινωνία.
    Το ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας ΄70 (και του ΄80) δεν το έχει ανάγκη η σύγχρονη πραγματικότητα . Η Ελληνική κοινωνία έχει ανάγκη μια περισσότερο ανθρώπινη και το ίδιο εργατική διακυβέρνηση Σημίτη. Η χώρα έχει ανάγκη απο ανθρώπους που δεν οραματίζονται μόνο,αλλά σχεδιάζουν σωστά και με βάθος χρόνου.

    Αναρτήθηκε από Elias στις 1:51 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φοβερές ατάκες πάλι πέταξες! Συνθήματα-νοηματοδότες ,στην κυριολεξία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. :)
    Πανέξυπνο, τραγικό το θέμα και η ουσία αλλά δυστυχώς έτσι είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φιλε τσοτσο
    Θα ταξιδεψουμε και σε αλλες πολιτειες, αν χρειαστει.
    Οι οπαδοι εδιωξαν τους φιλαθλους απο το ποδοσφαιρο.
    Οι "κολημενοι" οπαδοι παλι διαλεγουν το δρομο των διωγμων, αντι να βρουν το δρομο να δρασουν πολιτικα.
    "Φταιει ο γαϊδαρος χτυπαμε το σαμαρι" με αλλα λογια...

    Οσο για το μπλε, μου αρεσε παντα και παντου, εκτός απο κει... φιλε μου (γελια)
    Ειμαι πολυχρωμος στις πολιτικες προτασεις οταν πιστευω οτι δινουν λυσεις και σημερα πιστευω καμια μονοχρωμια δεν μπορει να μας βγαλει απο τα Ελληνικα αδιεξοδα μας.
    Αν θυμασαι γι' αυτο προτεινα και συνεργατικες κυβερνησεις με σοβαρα κομματα.
    Συνεργασια βεβαια που θα κατοχυρωνε 5 με 10 βασικες αρχες και συμφωνιες Παιδεια, Υγεια, Εξ. πολιτικη κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμφωνω σχεδον απολυτα φιλε elias και μαλλον το ξερεις, γι' αυτο και μου το εστειλες φανταζομαι.
    Θα ηθελα να προτεινω σε ολους τους φιλους εδω, κατι που μου υπεδειξε ο φιλος μου Παναγιωτης και ασχολειται με τα μυστηρια του ΠΑΣΟΚ
    Να προσεξετε και τη γελοιογραφια ειναι απο τις πιο ωραιες που εχω απολαυσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φιλε grammateas
    Ψαχνουν ολοι να φορτωσουν τα λαθη τους καπου αλλου.
    Δεν κερδισαμε εφταιγε το δαχτυλιδι.
    Χασαμε γιατι εφταιγε ο Σημιτης.
    Δεν κερδισαμε γιατι εφταιγαν οι υπονομευτες.
    Δεν παραγουμε πολιτικη γιατι μας σαμποταρουν τα ΜΜΕ
    Αν ξαναχασουμε θα φταιει ο ομιλος.
    Στο τελος θα μας πουν οτι φταιμε εμεις που τους ψηφισαμε και βγηκαν δευτερο κομμα, ενω θα επρεπε να τους βγαλουμε στην τριτη θεση για να μεινουν στην ησυχια τους.

    Σου προτεινω να διαβασεις "τα μυστικα του ΠΑΣΟΚ" και εχω συνδεσμο(link) στο πιο πανω σχολιο.
    Θα ηθελα την αποψη σου μετα, πως μπορει να αλλαξει αυτο που εκει περιγραφεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπέρα φίλε,

    Δυστυχώς τα πράγματα δεν πανε όπως τα περιμέναμε. Ομολογώ ότι η περιγραφή σου είναι γλαφυρή και χιουμοριστική, αλλά το αποτέλεσμα του θέματος είναι τραγικό.

    Για να βγει ένα διαζύγιο θέλει 2 να φταίνε. Δυστυχώς κάποιοι αξιόλογοι σύντροφοι θα φύγουν αν επαληθευτούν τα σενάρια. Από εκεί και πέρα ας περιμένουμε λίγο καιρό ακόμα, αν και έχω σταματήσει πλέον να πιστεύω ότι μπορούν να φτιάξουν τα πράγματα. Οι προσωπικές τους διαφορές ειναι μεγάλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Για να βγει ένα διαζύγιο θέλει 2 να φταίνε".

    Αυτο ειναι αληθεια.

    Και κατι αλλο. Δυστυχως θα την "πληρωσει" ο κοσμακης που εχει δωσει το "αιμα" του για το ΠΑΣΟΚ. Προσωπικα ξερω αρκετο κοσμο, απλους ψηφοφορους, που αν, οπως ολα δειχνουν, διασπαστει το ΠΑΣΟΚ θα νιωσουν σα να χανεται το εδαφος κατω απο τα ποδια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ndn my friend
    Οταν αποφασισαμε οτι υπαρχουν εχθροι μεσα στο κομμα και βαλαμε και το Σημιτη μεσα σ' αυτους μαζι με αλλους, ανοιξαμε μόνοι μας τους ασκους του Αιολου.
    Ο Γιωργος δυστυχως δημιουργει ενα εχθρικο κλιμα σε μεγαλο τμημα του κομματος και δυσκολευεται να αποδεσμευτει απ' αυτο το συνδρομο.
    Εχει φοβικες τασεις που δεν μπορουν να επισκιαστουν απο τα πολλα θετικα του.
    Ενας αρχηγος και να φοβαται δεν το δειχνει ουτε στον εαυτο του.
    Το προβλημα στο ΠΑΣΟΚ ειναι οτι πολλοι δεθηκαμε συναισθηματικα με το Γιωργο, ενω θα επρεπε η ενωση μας να ηταν καθαρα πολιτικη.
    Τοτε τα πραγματα θα τα βλεπαμε καθαροτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ vagnes
    Διάβασα το κείμενο. Δύο σελίδες γεμάτες ουσία, χωρίς φανφάρες και περιττά λόγια. Στο ψητό λοιπόν. Όσον αφορά τη σύγκριση των διαγραφών του Καραμανλή με τις πιθανές του Παπανδρέου. Έχει να κάνει με τη διαφορά νοοτροπίας των ψηφοφόρων και μελών των δύο κομμάτων. Στη ΝΔ έχουν μάθει σε στρατιωτική πειθαρχία και στο μοτο "ενός ανδρός αρχή". Στο ΠΑΣΟΚ κακοφαίνεται ο σατραπισμός και ο αποκλεισμός στελεχών και καλά κάνει! Για την απαξίωση του Παπανδρέου στην κοινή γνώμη, συμφωνώ αφού πρώτα διευκρινήσω ότι είχε απόλυτη ελευθερία στην πρώτη θητεία του και δυστυχώς την ξόδεψε σε ατυχείς επιλογές προσώπων και σε αδυναμία έκφρασης σαφούς πρότασης. Όπως αναφέρει και το άρθρο η αμφιβολία ξεκίνησε όταν οι δημοσκοπήσεις μετά από 2 χρόνια έδειχναν πρώτη τη ΝΔ. Και τότε ήταν ο ΓΑΠ και ο λαός μόνο...
    Τι μπορεί να γίνει τώρα; Άποψή μου είναι ότι πρώτον να πάψει να πιστευει ότι οι εχθροί είναι όλοι οι άλλοι. Δεύτερον να "χυθεί" στον κόσμο, όχι μόνο για εσωκομματικές αλλά για δράσεις πλέον. Πχ ένα συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην τωρινή νοσηρή κατάσταση. Τρίτον να διευκρινήσει τί θα κάνει ως επόμενη Κυβέρνηση, όχι ως ευχολόγια αλλά ως πραγματικές τομές με αντίκρισμα στην καθημερινότητά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο πανικός του Γιώργου για τον όμιλο, τα γκάλοπ που δείχνουν το ΠΑΣΟΚ να πλήττεται περισσότερο από τα σκάνδαλα της ΝΔ απ' ότι η ίδια, το μούδιασμα όλων των προβεβλημένων στελεχών που υποστήριξαν τον Γιώργο (εκτός Παγκάλου), δεν είναι ερμηνεύσιμα με τα τρέχοντα πολιτικά εργαλεία. Δεν είναι δυνατόν να ξύπνησαν ξαφνικά όλοι οι Έλληνες κατά του δικομματισμού ή να έβγαλαν από το συρτάρι φρέσκιες φρέσκιες τις αμαρτίες της εικοσαετίας ΠΑΣΟΚ ή της πολιτικής του αδυναμίας στις παρούσες συνθήκες. Απορώ γιατί δεν το βλέπουν τόσοι άνθρωποι, τόσον καιρό. Ο βασιλιάς είναι γυμνός, αυτό είναι όλο. Όταν τον είδα να διαβάζει από μέσα τελευταία το "είναι λαϊκή επιταγή" ή κάτι παρόμοιο, είπα χειροτέρεψε. Χαμένος για χαμένος πια, μια φιλική συμβουλή. Πάρτε του τα χαρτιά, αφήστε τον να αυτοσχεδιάσει, να μιλήσει σαν άνθρωπος, ας μην είναι ηγέτης, έτσι όπως μιλάει στις συνεντεύξεις, μια χαρά είναι στις συνεντεύξεις. Είναι κρίμα να πηγαίνει έτσι από το κακό στο χειρότερο και μαζί του μια ολόκληρη παράταξη. Μα δεν έχει έναν άνθρωπο να τον συμβουλέψει σωστά;
    Αν κάνει πως διαγράφει τον Βενιζέλο, είναι αποφασισμένος να το βουλιάξει το καράβι, μην τον αφήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι λέτε, τώρα που μας τελείωσε, πάμε να ασχοληθούμε και με την ζώσα πολιτική; Φυσικά δεν εννοώ τα κανάλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πολύ καλό vagnes. Το ΠΑΣΟΚ πλέον είναι "κλασσικό εικονογραφημένο". Στην πραγματικότητα, μην μπορώντας να βρεί τροφή από την κοινωνία, απλά τρώει τις σάρκες και την ίστορία του. Αλλά πείτε μου, τι άλλο υπάρχει να πιστεψουμε σ' αυτό;; Την δική μας ανάγκη της συλλογικότητας, του ΜΑΖΙ, του ΕΜΕΙΣ καταχράται.
    Στην αρχή νευρίασα, μετά με πόνεσε, τώρα με διαλύει γαμώτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. gyristrula εισαι για βραβειο...
    "Πάρτε του τα χαρτιά, αφήστε τον να αυτοσχεδιάσει, να μιλήσει σαν άνθρωπος, ας μην είναι ηγέτης, έτσι όπως μιλάει στις συνεντεύξεις, μια χαρά είναι στις συνεντεύξεις."
    Μα πόσο συναισθηματικα δεμενοι ειναι ολοι με το καλο παιδι, καθολου πολιτικα.
    Μα ποσο τυφλοι μπορει να ειναι, να ειμαστε;
    Επιτελους αν δεν του παρει καποιος τα χαρτια, ας του παρει το μικροφωνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. tractatus αν επιθυμια σου ειναι να τελειωσει ο Βενιζελος, προσεξε μηπως μαζι του τελειωσει και το ΠΑΣΟΚ.
    Ετσι οπως ειναι τα πραγματα σημερα η φωνη ΒΒ δεν μπορει να αγνοειται ουτε ειναι αμελητεα.
    Ο λογος του εχει βαρυτητα περισσοτερη ισως απο το σωματικο του βαρος!
    Ο λογος του ειναι ουσιαστικος αν αντικειμενικα τον διαβασουμε χωρις οπαδοποιησεις και τα σχετικα.
    Στην ουσια ο ΒΒ εντοπιζει και επισημαινει τα σφαλματα που καθηλωνουν το Πασοκ και που οι υπολοιποι (παρα τω προεδρω) ουτε που τα συζητουν.
    Το οτι ο βασιλιας ειναι γυμνος-οπως λεει και η gyristrula- ποτε θα το αντιληφθουν, γιατι ο Γιωργος δεν εχει τη διαθεση , ως φαινεται, να κοιταξει τον καθρεφτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κατερινα δεν ειναι σωστο σ' αυτη τη φαση, να σου υπενθυμισω πως μαλλον ειχαν, ειχαμε αν θες, δικιο και υποστηριξαμε ΒΒ, ομως θα το κανω γιατι πρεπει παντα να βγαζουμε χρησιμα συμπερασματα εστω και εκ των υστερων.

    ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, βγαλε σημερα τα συμπερασματα σου για το Γιωργο και θα αντικρυσεις την εικονα που βλεπαμε εμεις οι υπολοιποι αμεσως μετα τις εκλογες.

    Ο ΒΒ δεν ειναι ο μεσσιας, αν ηταν θα τον ειχαμε ηδη σταυρωσει, δεν ειναι ουτε εχθρος, ειναι αυτος που εχουμε στις αποθηκες μας, ειναι αυτος, που αν δεν αποδεχτηκε τον Γιωργο μπορει να ηξερε αυτο που εμεις διαπιστωσαμε αργοτερα, αυτο που και οι υπολοιποι το σιγοψιθυριζουν σημερα αλλος λιγοτερο αλλος πιο φωναχτα.

    Το καλο παιδι δεν φτανει το "γλυκο", ειναι κοντό και ψιλος ο μπουφες.

    Αντι να διαλυθεις εσυ, θα πρεπει πρωτα να διαλυθουν οι κομματικες οργανωσεις του Πασοκ και να επανιδρυθουν απο την αρχη.

    Τις κομματικες οργανωσεις, φιλη μου, καλουνται να ψηφισουν οι πολιτες και αυτες ειναι στα ματια τους -καλως ή κακως- καλως κατα την αποψη μου, αποκρουστικες, θυμιζουν αραχνης ιστο που με μια εκλογικη νικη θα μετ-εγκαθιδρυθουν στα ανωτερα σκαλοπατια της εξουσιας, στην διεφθαρμενη εξουσια που εκμεταλλευται και η ΝΔ σημερα.
    Να γιατι οι δημοσκοπησεις κατεβαζουν και τα δυο κομματα.

    Η σηψη και η δυσωδης διαφθορα που για πολυ καιρο ολοι παρακολουθουμε, ανημποροι να αντιδρασουμε ουσιαστικα, δινει την εξηγηση για τα αποτελεσματα των δημοσκοπησεων.
    Οι κομματικοι μηχανισμοι των δυο κομματων ομοιαζουν, στα ματια των πολιτων, και φαινονται ετοιμοι και προθυμοι, να εκμεταλλευονται και να μεγενθυνουν αυτη τη σαπια κατασταση.

    Ο Γιωργος δεν μπορει ή δεν θελει να πειραξει τα πολλαπλα κομματικα κατεστημενα.

    Τι μας απομενει λοιπον;...

    Αν ειχα την απαντηση θα την εδινα, παντως το πρωτο βημα φανταζει να ειναι Η ΓΝΗΣΙΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ του κομματος.
    Το συνεδριο που ερχεται δεν φαινεται οτι μπορει να την εγγυηθει, εκτός εκτός κι' αν οι Κατερινες οι Ελενες οι Θανασηδες οι Βασιληδες, πετυχουν την ανατροπη, φερουν τα πανω κατω...
    Για να την πετυχουν καθε αλλο παρα να αυτοδιαλυθουν πρεπει(οπως με πικρια λες στο σχολιο σου)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αν δεν μπορεσουν τα μελη, οι συνεδροι να αλλαξουν το Πασοκ μεσα απο το συνεδριο, ας το γκρεμισουν τουλαχιστον να φτιαξουμε καινουργιο.

    Ο ομιλος που εμφανιστηκε και αποσυρθηκε, προσπαθησε να ταραξει τον μακάριο υπνο και τα τελματωδη καταλοιπα.
    Θα ξυπνησουν αραγε, μπορουν να ξυπνησουν αραγε ή η πολιτικη τους αισθηση και διαισθηση βρισκεται σε κωμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Vagnes
    Πληρωνουμε το τιμημα μιας διαρκους ανησυχιας.Προσπαθουμε να δημιουργησουμε μια αρμονια ανισχυρη μπροστα στην απροκλητη επιθετικοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πρασινο λικερ
    με εστειλες!
    Ποιος ο λογος της διαρκους ανησυχιας μας;
    Μια ανισχυρη αρμονια πως την προφυλασσουμε απο τα βελη των επιτιθεμενων;
    Ποια η συνταγη της αρμονιας;
    Πως μεταδιδουμε το μυστικο προφυλαξης της αρμονιας σ' αυτους που γνησια το επιζητουν;
    Ειναι φοβερό το σχολιο σου και ενα απροσδοκητο, ευχαριστο δωρο τουτη την ωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. vagnes, αφρίζει, ξαφρίζει...αυτός είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. vagnes καλημέρα, ξέρω οτι δεν ήταν η θεματολογία μας αυτή,αλλά 15 ημέρες χωρίς σχόλια και αναρτήσεις στο ασφαλιστικό, με παρκίνησαν, σόρι αν αναστάτωσα την ροή σκέψεων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μόλις διάβασα τα περί συνεργατικών κυβερνήσεων, έχω δυο-τρείς παρατηρήσεις, αν και σε σύνολο θέσεων, με εκφράζεις απόλυτα(θα εκθέσω τις παρατηρήσεις μου, σύντομα και αναλυτικά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Vagnes Καλο απογευμα
    Οπως σου εχω ξαναπει δεν εχω πολιτικες γνωσεις.Ουτε μπορω να επιμεινω σε καποια αποψη, διοτι κρινω τις καταστασεις μαλλον πιο ηπια.
    Ο λογος για την συνεχη ανησυχια ειναι οτι βλεπομε να ακολουθειτε μια πορεια προς την υποτιθεμενη αναπτυξη μας που εχει διαφορετικες γραμμες.Δεν θα ηταν πιο υγιες η μια γραμμη να συμπληρωνει την αλλη και να παψουν πια οι παρεξηγησεις;
    Συνταγη για την αρμονια δεν υπαρχει πουθενα γραμεννη.Αν λειψη ισως η αρχομανια και παλι δεν ξερω.
    Το μυστικο προφυλαξης της αρμονιας δεν θα πρεπει να μεινη μυστικο .Αν υπαρχει σεβασμος ,αλληλοκατανοηση ,υποστηριξη ολα αυτα θα αποτελεσουν ενα εργο τεχνης που θα το θαυμαζουν ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Vagnes Καλο απογευμα
    Οπως σου εχω ξαναπει δεν εχω πολιτικες γνωσεις.Ουτε μπορω να επιμεινω σε καποια αποψη, διοτι κρινω τις καταστασεις μαλλον πιο ηπια.
    Ο λογος για την συνεχη ανησυχια ειναι οτι βλεπομε να ακολουθειτε μια πορεια προς την υποτιθεμενη αναπτυξη μας που εχει διαφορετικες γραμμες.Δεν θα ηταν πιο υγιες η μια γραμμη να συμπληρωνει την αλλη και να παψουν πια οι παρεξηγησεις;
    Συνταγη για την αρμονια δεν υπαρχει πουθενα γραμεννη.Αν λειψη ισως η αρχομανια και παλι δεν ξερω.
    Το μυστικο προφυλαξης της αρμονιας δεν θα πρεπει να μεινη μυστικο .Αν υπαρχει σεβασμος ,αλληλοκατανοηση ,υποστηριξη ολα αυτα θα αποτελεσουν ενα εργο τεχνης που θα το θαυμαζουν ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. vagnes οι επιθυμίες μου είναι πιο συλλογικές απο τα πρόσωπα και κατά συνέπεια καμί επιθυμία παραπάνω ή παρακάτω δεν έχω για κανέναν, εκτός κι αν με πείσει για το αντίθετο. Γι' αυτό μεγάλη μπουκιά φάει αλλά μεγάλο λόγο μη λές ότι για παράδειγμα
    "αν τελειωσει ο Βενιζελος, προσεξε μηπως μαζι του τελειωσει και το ΠΑΣΟΚ". Με όλο μου το σεβασμό...νομίζω υπερβάλλεις και το ίδιο θα έλεγα και για τον ΓΑΠ. Για μένα vagnes το ΠΑΣΟΚ έχει σημασία για τη σύνθεσή του και όχι για την αφαίρεσή του κι επομένως ο καθένα παίζει το ρόλο του αλλά σε συγχορδία. Αμα δεν θέλει κάποιος να παίξει μπάλλα τότε είναι ζημιά γιατί απο διασημότητες και πρωταγωνιστές χορτάσαμε. Τώρα κατά πόσο εντοπίζει τα σφάλματα ο ΒΒ και σε αυτό έχω τεράστιες επιφυλάξεις γιατί δεν ακούω κριτική αμα της υποψηφιότητας για ιδεολογικοπολιτική πλατφόρμα...κάτι για εξουσία έχω ακούσει για επανάληψη αλλά με ποιούς και για ποιούς όχι. Την κριτική για τον ΓΑΠ επιφυλλάσσομαι να την κάνω μετά το συνέδριο. Μόλις τελειώσαμε απο εκλογές και γυμνός εμφανίστηκε ο ΒΒ.
    Και να σου πώ και κάτι...Οι ηγεμόνες κρίνονται μέσα απο συνδυασμό timing, συνεργασιμότητας, υπομονής, ανθρωπιάς, οράματος και ειλικρίνειας. Αυτό θα περιμένω για όλους όσους θέσουν υποψηφιότητα στο μέλλον αλλά και για όσους είναι ήδη στα ηνία του κόμματος. Ολοι κρινόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

σπείρε μια σκέψη, κάθε σπόρος είναι μια λαχτάρα.

ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Ετικέτες

πολιτική (82) ποίηση (70) κοινωνία (69) πολιτική σάτυρα (12) πολίτης (11) σάτιρα (10) σύνθεση (10) άνθρωπος (9) Επανω-πολιτικη (7) παιδεία (7) φιλοσοφείν (7) Ελλάδα (6) αυτοκριτική (6) ευχές (6) θρησκεία (6) πολιτική ηγεσία (6) ψήφος (6) ΠΑΣΟΚ (5) άποψη (5) Οικονομική κρίση (4) νέοι (4) παιχνιδι (4) φωτογραφία (4) bloggers (3) ΝΔ (3) Πίστη (3) αγανακτισμένοι (3) αξιοκρατία (3) αξιολόγηση (3) αφιέρωση (3) ζωή (3) κοινωνική συνείδηση (3) κρίση (3) νέα κυβέρνηση (3) υγεία (3) φιλία (3) χιούμορ (3) ψυχολογία (3) 28δις (2) Έλληνες (2) Δημοκρατικοί (2) Ομπάμα (2) Προεδρική Δημοκρατία (2) ΣΥΡΙΖΑ (2) ανέκδοτο (2) αντίο (2) αποχή (2) απόψεις (2) βατοπέδι (2) δημοσκόπηση (2) εκλογές (2) ευρωεκλογές (2) ευχή (2) καθημερινότητα (2) κριτική (2) ποδήλατο (2) πολιτική πρόταση (2) πολιτική ωριμότητα (2) συνέδριο (2) συνδιάσκεψη (2) συνεργασία (2) τεστ (2) τηλεόραση (2) τράπεζες (2) χ (2) χοίροι (2) ... ... ... (1) 1821 (1) 1989 (1) 2009 (1) NO INDIA (1) blogs (1) e-διαδήλωση (1) slide (1) viza (1) Γιώργος (1) Δημόσιο (1) Διεθνισμος (1) Ελληνικη γλωσσα (1) Επανω-προτασεις (1) Ευρώπη (1) Ιωαννινα (1) ΜΜΕ (1) Μαρία (1) ΟΛΠ (1) ΟΤΕ (1) Π.Ο.Υ. (1) Παπανδρέου (1) Πολυτεχνείο (1) Σημίτης (1) αγάπη (1) αγώνες (1) αδικία (1) αθωπνορς (1) αισιοδοξία (1) αισχος (1) αισχροκέρδεια (1) ακρόαμα (1) αλλαγη νομων (1) αμπελοφιλοσοφείν (1) αναξιοπιστία (1) ανεργία (1) αντίδραση (1) αξία (1) αξιοπιστία (1) αποδοχή (1) αποτέλεσμα (1) αποτέφρωση (1) αποτελέσματα (1) αποψη (1) αριστερά (1) ασυδοσία (1) ασφαλιστικό (1) αυτάρκεια (1) βάση του 10 (1) βίοι παράλληλοι (1) βιντεοσυνθέσεις (1) βουλή (1) γέλιο (1) γνωριμία (1) γρίππη (1) δάνειο (1) δημοσιευμένο άρθρο (1) δημοσιο (1) διάγγελμα (1) διάλειμμα (1) διαμαντι (1) διαμαρτυρία (1) διαπίστωση (1) διαπλοκή (1) δράση (1) εαυτός (1) ειρωνία (1) ελευθερία (1) ελπίδα (1) επιλογή (1) επιμόρφωση (1) επιχειρήσεις (1) επιχειρηματικότητα (1) εργασία (1) ευθύνη (1) εφαρμογή νόμων (1) εφεγαλκος (1) ηγέτης (1) ηλικία (1) θοες (1) ιατρική (1) ιστορία (1) κήπος (1) κίνητρα (1) καθηγητές (1) καπιταλισμός (1) καταλήψεις (1) κοινή λογική (1) κοινότητα (1) κοσμημα (1) κυβέρνηση (1) κόμματα (1) κόσμος (1) λευκό (1) λιμάνια (1) μέτρα (1) μαργαριτάρια (1) μνήμες (1) μουσική (1) νέα γενιά (1) νέο κόμμα (1) οικονομια (1) ομαδικο μυθιστορημα (1) ορφάνια (1) παγκοσμιοποίηση (1) παιδιά (1) παραμύθι (1) περιπετεια (1) πλανήτης (1) πλούτος (1) ποδόσφαιρο (1) πολίτευμα (1) πολη (1) πολιτική ποίηση (1) πολιτικο διλλημα (1) πολιτικό λογοπαίγνιο (1) προανακριτική (1) προβληματισμός (1) πρωταπριλιά (1) ραδιόφωνο (1) σκάνδαλο (1) σοφία (1) σπίτι (1) συναίσθημα (1) συντεχνίες (1) σύμπνοια (1) σύμπτωση (1) σύνθημα (1) σύνοδος (1) σύστημα (1) τύχη (1) φάρμακα (1) φθινόπωρο (1) χρήμα (1) χόμπυ (1) ψωμί (1) ωριμότητα (1) ωριμότητα πολιτική (1)

η ωρα κανει καλα τη δουλειά της, ΕΜΕΙΣ;